Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Demokrasi Şehitleri Kepez’de Yaşayacak

Demokrasi Şehitleri Kepez’de Yaşayacak

Kepez Belediyesi Meclisi’ndeki üç siyasi partiliden oluşan meclis üyelerinin aldığı karar ile, 15 Temmuz demokrasi şehitleri ilçede yaşatılacak. Kepez Belediyesi Meclisi’nin aldığı ortak kararla, 15 Temmuz demokrasi şehitleri ilçedeki caddelerde yaşatılacak.

Sakarya Bulvarı üzerindeki Şehitler Parkı ile şehit ailelerinin takdirini kazanan Kepez Belediyesi Meclisini oluşturan AK Parti, MHP ve CHP’liler, demokrasi şehitlerini onurlandırmak için yine tek yürek oldu. Birçok kez bu gönül birliğini sergilemiş olan Kepezli siyasetçiler, bu davranışlarıyla da örnek oldu.

Şehit Halisdemir’in Adı Yaşatılacak

Türkiye’nin ilk akıllı hastanesi olan Kepez Devlet Hastanesi’nin önündeki Güneş Caddesinin adı ‘15 Temmuz Şehitleri Caddesi’ olarak değiştiriliyor. Hastanenin diğer tarafındaki Hastane Caddesi de, darbe gecesi ilk kurşunu sıkan askerin adı olan ‘Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’ olarak değiştiriliyor.

Bu karar, 3 siyasi partinin Kepez Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesi ortak kararlaştırmayla ek gündem olarak sunularak onaylandı.

Şehitler Parkı Da Kepez’de

Fetullahçı Terör Örgütü’nün Türkiye’ye yaşatmak istediği kanlı darbe girişimi sırasında şehit düşenler, Kepez’de şükran ve minnet ile hatırlanacak.

Sakarya Bulvarı üzerindeki Şehitler Parkı ile şehit ailelerinin takdirini kazanan Kepez Belediyesi Meclisi, bu iki cadde isminin de verilmesiyle hayır duaları kazanıyor.

Tütüncü Ortak Bildiri Okudu

Türk Bayrakları ve üzerinde ‘Hakimiyet Milletindir’ yazılı fonlar ile süslenen meclis salonunda, önce şehitler için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Toplantı öncesinde grup sözcülerini makamında ağırlayarak bu hazırlıkları haberdar eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, darbe girişimi nedeniyle hazırlanan bildiriyi okudu.

Üç siyasi parti grubu sözcüsünün imzasının yer aldığı bildiride, darbe girişimi kınandı. Darbe girişimini açık ve net bir şekilde kınadıklarını ifade eden Tütüncü, “Demokrasilerde söz de karar da milletindir. Milli iradenin üzerinde hiçbir güç, hiçbir girişim kabul edilemez” şeklinde başlayan cümlelerle bildiriyi okudu.

yukarı çık
0
Paylaşım