Menu
RSS

Başkan Tütüncü Öğrencilerle Buluştu

Başkan Tütüncü Öğrencilerle Buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençlik buluşmaları kapsamında Çağlayan Anadolu Lisesi ile Hüsniye Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Başkan Hakan Tütüncü, ziyarette öğrencilerle sohbet etti, soruları cevaplandırdı, isteklerini dinledi.

Öğrencilerin soruları üzerine Dokuma Kent Parkı hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Dokuma, 11 yıldır kapalıydı. Bir kuşak Dokuma'nın ne olduğunu bilmeden büyüdü.

Gençlerin, halkın Dokuma'yı sahiplenmesi, bizim o alanı geleceğe daha güçlü bir şekilde taşımayla sonuçlandı. Halk, Dokuma'yı sahiplendi. Şimdi bizden sonra kim gelip Dokuma'ya alışveriş merkezi yapacağım, diyebilir. Diyemez.

Dokuma'yı halka açma mücadelesini verirken, en büyük destekçimiz yine halk oldu" dedi.

Dokuma'nın tamamıyla halka hizmet veren bir park olacağını ifade eden Başkan Tütüncü, "Bu şehrin merkezinde Dokuma gibi 238 bin metrekarelik başka bir alan yok.

Her dönemde kasası, kesesini düşünenler oluyor. Biz de onların karşısında aslanlar gibi dimdik dikiliyor, halkımızın hakkını ve şehri savunuyoruz" diye konuştu.

Gençlere, spor alanında yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Tütüncü, "Spor okulları alanında başarılı bir çalışma yapıyoruz. 7 bine yakın öğrencimize spor yaptıran Antalya'nın tek ilçesiyiz.

Her yıl ilkokul ve ortaokullarda 40 bin öğrencimize basketbol, futbol ve voleybol noktasında yetenek taraması yapıyoruz. Yetenekli olan öğrencileri seçip 2 bin civarında öğrencimize malzemeleriyle birlikte ücretsiz spor eğitimi veren tek belediyeyiz" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, ilçeye 3 tane kütüphane yapacaklarını, hem üniversite öğrencilerinin geleceği, söyleşilerin yapılacağı, işitme engellilerin de yararlanacağı çok özel bir projeyi çok yakında hayata geçireceklerini ifade etti.

Başkan Tütüncü, söyleşinin ardından öğrencilerle günün anısına fotoğraf çekildi.

yukarı çık
0
Paylaşım