Menu
RSS

Başkan Hakan Tütüncü Velilerle Buluştu

Başkan Hakan Tütüncü Velilerle Buluştu

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Adnan Menderes Etüt Merkezi’nde eğitim alan çocukların velileriyle toplantı yaptı. Eğitime verdiği destekle tanınan Başkan Hakan Tütüncü, ilçesindeki öğrencilerin başarısını arttırmak için elinden gelen tüm desteği sağlıyor.

Bu hedef doğrultusunda kurulan etüt merkezlerindeki çocukların eğitim başarısını arttırmayı amaçlayan Başkan Tütüncü, veliler ile istişare etmekten geri kalmıyor.

Bu anlamda Tütüncü, Orhan Gazi Semt Konağı Etüt Merkezi’nin ardından bu kez de Adnan Menderes Etüt Merkezi’nde eğitim alan çocukların velileriyle toplantı yaptı. Toplantıda velilerin söylediği her istek ve talep, değerlendirilmek üzere not edildi.

Biz Tatil Yapmıyoruz

Velilere neden bu toplantıyı düzenlediklerini açıklayan Tütüncü, aslında hafta sonlarının kendileri için tatil olduğunu hatırlattı.

Toplantıya belediye bürokratlarının, başkan yardımcısının ve kendisinin katılmasının bu çocuklara ne kadar değer verdiklerinin bir kanıtı olduğuna işaret eden Tütüncü, “Biz hafta sonları, zaman zaman etüt merkezlerinde hizmet verdiğimiz değerli öğrencilerimizin, kıymetli velileriyle bir araya geliyoruz.

Bu toplantıları devam ettireceğiz. Amacımız hem sizinle biraz daha yakınlaşmak, hem çocuklarımızın sorunlarını belirlemek, sizlerin taleplerini dinlemek, hizmetlerimizi daha iyi nasıl yaparızı bulmak.

Normalde bizim de tatil günümüz ama biz tatil yapmıyoruz. Sizin çocuklarınız için daha güzel bir gelecek oluşturmaya gayret ediyoruz.” diye konuştu.

Velilerin Hassasiyeti Çok Önemli

Eğitimde okulun, öğrencinin ve öğretmenin önemli unsurlar olduğunu belirten Başkan Tütüncü, ama bunlar kadar diğer önemli unsurun da anne ile baba ve çocuğun yaşadığı yuva olduğunu hatırlattı.

Bu unsuru velilerin hiçbir zaman aklından çıkartmaması gerektiğini belirten Tütüncü, “Eğer bir çocuk evin kapısından girdiğinden itibaren, acaba ben bu evden nasıl kaçabilirim diyorsa, mutsuz bir aile içindeyse, başarılı olması beklenemez.” dedi.

El Ele Vermeliyiz

Kepez’in eğitim seviyesini arttırmayı hedefleyen belediyenin öğrenci velileriyle el ele, gönül gönüle vererek çalışacağını belirten Tütüncü, “Kaliteli ders programlarıyla, nitelikli öğretmenlerle buluşturarak, öğrencilerimize iyi bir gelecek hazırlamaya çalışıyoruz.

Ama sizler de çocuğunuzun geleceği için tüm hassasiyeti göstermelisiniz. El ele, gönül gönüle verirsek, işte o zaman bu yavrularımızı güzel bir geleceğe kavuştururuz.” şeklinde konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım