Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

MHP Antalya: Herkes Kendi İşini Yapsın! Cübbesine Sığınmasın

MHP Antalya: Herkes Kendi İşini Yapsın! Cübbesine Sığınmasın

Ülkemizin zor günler geçirdiği ve muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin AKP hükümetine milli meselelerde değerli çözüm teklifleri götürdüğü bir dönemde, yeni anayasa kılıfı içinde Başkanlık sistemini dayatmaya kalkanların önünde tek engel olan Milliyetçi Hareket’dir.

Ve yine Milliyetçi Hareket'in üzerinde çeşitli algı operasyonları ile oyunlar oynanmakta olduğuda Türk milletinin bildiği bir gerçektir.

Daha dün Antalyamızın yüreği kanamış, hainlerin kurşunları ile şehit edilen bir evladımızı toprağa vermek zorunda kalmışken, Antalya Baro Başkanı ve birkaç arkadaşının medyaya verdiği demeç hepimizi daha da yaralamıştır.

Baro Başkanı Avukat Sayın Alper Tunga Bacanlı’nın kamera ve mikrofonlar karşısında bir basireti bağlandığına inanmak istediğimiz “Ankara’daki bombalı saldırıdan muhalefet partileri de sorumludur ve istifa etmelidirler ” sözleriyle yetinmeyip “Bahçeli de buna dâhildir” sözleri haddini aşmanın ve bilinçli bir ifadenin ta kendisi olduğu aşikârdır!

Sayın Bacanlı belli ki son zamanlarda moda olan bir akıma kapılmıştır. Hedefinde Bahçeli ile birlikte MHP yönetimi bulunmaktadır.

“Önce ülkem, sonra partim sonra ben” diyebilen bir lider ve MHP’nin ülkeyi yönetme sorumluluğu mu var ki, Kürtçü HDP ve PKK sevici Y-CHP ile bir tutulmaktadır?

Sayın bahçeli, oy kaybetmek bahasına ülke bütünlüğü ve milli çıkarlarımız konusunda birçok meselede AKP’nin karşısına hep “hayır” diyerek çıktığı için eleştirmediniz mi?

Sayın Bahçeli’nin her dediği bugün bir bir ne acıdır ki gerçekleşmiyor mu, memleket bölünme noktasına gelmedi mi, “analar ağlamasın” argümanı “Anadolu”yu ağlatır hale getirmedi mi?

Adaleti temsil eden cüppesiyle bölücü PKK/HDP’yi ve yoldaşı AKP’yi kınaması gerekenler, oyunun parçası olarak ne yazık ki Sayın Bahçeli ve MHP’yi istifaya davet ediyorlar.

Baro Başkanı arkadaşımız haddini de, Ülkücü geleneği de yıkıp geçmiştir.

İlgilileri şiddetle kınıyorum.

Baro Başkanı bir avukat, bir hukukçu olarak, sözlerinin ne kadar adaletin temsilcisi olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Olan biten, Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi, “MHP’siz siyaset, MHP’siz Meclis yolunda, MHP'nin önünü açmak sloganıyla, şahsi ikbal ve çıkar kapısını açmaya çalışmaktır. Herkes kendi işini yapsın! Cübbenin arkasına sığınarak Milliyetçi Hareket'e yön tayin etmeye kalkışmasın.”

yukarı çık
0
Paylaşım