Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

CHP’li Esen’den Menderes Türel’e ANTÇEV Size Niye Dokundu?

CHP’li Esen’den Menderes Türel’e ANTÇEV Size Niye Dokundu?

CHP Antalya İl Başkanı Semih ESEN yazılı bir açıklama yaptı. Esen’in Açıklaması şöyle; AKP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı her zaman ki gibi Belediye Başkanlığını unutarak, polemik siyaseti yapmaya devam etmektedir.

Milli bayramlarda çelenk koymayı yasaklayan zihniyet işi gücü bırakmış, kim çelenk koydu kim koymadı bunun takibini yapıyor. Gerçekleri saklayıp kara propaganda yapmak fıtratlarında var.

Bilmeyenler için söyleyelim; Hiçbir Cumhuriyet Halk Partili ve hatta hiçbir Türkiye Cumhuriyeti Yurttaşı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve O'nun ilkelerini, O'nun hedeflerini ve Onunla ilgili hiçbir şeyi asla unutmaz. Hatta 14 yıldır AKP'ye rağmen unutmadı ve sonsuza kadar da unutmayacaktır.

Ata'mızın Antalya'ya ya geliş yıldönümü ile ilgili Valilik başvurumuzu günler öncesinden yapmış ve çelenk siparişimizi günler öncesinden Ulu Önderimizin gösterdiği hedefler doğrultusunda çalışan gençlere çelenkten topladıkları parayla burs veren ANTÇEV'e verdik. Çünkü onların bir TÜRGEV'i yoktu.

Çabalarınız, gayretleriniz hatta yaşam amacınız O'nu unutturmak ve eserlerini yok etmek, bunu iyi biliyoruz. Siz de şunu iyi bilin artık; ne O'nu nede eserlerini unutturmaya asla gücünüz yetmeyecek.

Şimdi gelelim sözün özüne; artık bırakın yalana dolana sarılmayı da hizmet üretin hizmet! Görevinizi yapın. Göreve geldiğinizden bu yana Antalya'da Karayolları Genel Müdürlüğünün yaptığı birkaç köprünün üzerinden prim yapmaktan başka ne hizmet yaptınız?

Önce kendi unuttuklarınıza bakın!

Mesela;

1- Dünya'nın en pahalı tramvayı için Aksu'ya yaptığınız köprüye tramvayın yolunun yapılmasını nasıl unuttunuz? Bu hatayı kapatmak için tekrar yol açarak kamuyu zarara uğratan siz değil misiniz?

Daha konuşalım mı unuttuklarınızı?

2- Aspendos Bulvarı kavşağında projede olduğu gibi hemzemin geçit yapılması gerekirken, üst geçit inşaatı yapıp, bulvarın çevre esnafını kaderine terk eden siz değil misiniz?

Öyleyse devam edelim.

3- Antalya' dan Serik yönüne devam eden tramvay yolundan, aynı yöne giden araçların havaalanı yan yoluna nasıl geçecekleri konusunu da unutan siz değil misiniz?

4- Söz verip te unuttuğunuz sözde projelerinizi, gerçekleri yani bunları konuşalım isterseniz.

Devam edelim...

5- Meclis Üyelerinizin Bungalovlarını Minibüslerini de hatırlatalım mı tekrardan?

Ve en önemlisi unuttuğunuz konu; Antalya çiftçisi ve turizmcisini kaderiyle başbaşa bırakıp da unutan siz değil misiniz?

Bizler Ulu Önderini ve O'nun bıraktığı eserleri unutacak kadar gaflete düşmedik ama sizler kamu adına yaptığınızı söylediğiniz her türlü icraatlar ’da kamuyu zarara uğratarak nasıl gaflet içinde olduğunuzu yine kamunun vicdanına nasıl anlatacağınızı düşününüz. Yok eğer diyorsanız bizim işimiz illa ki sizi takip etmek, o vakit doğru düzgün takip ediniz. Çünkü bizden öğreneceğiniz çok şey olacak...

yukarı çık
0
Paylaşım