Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

CHP İl Başkanı Semih Esen: Eşkıya Şehirde

CHP İl Başkanı Semih Esen: Eşkıya Şehirde

Kepez İlçesi Gaziler Köyü'nde (Mahallesi) yaşanan olaylar üzerine İl Başkanımız Semih Esen ile İl Yöneticilerimiz ve Kadın Kolları Başkanımızdan oluşan heyet Gaziler'e gitti. Vatandaşlarla yapılan sohbetin ardından alanı gezdi, incelemelerde bulundu.

Esen yaptığı konuşmada, Kepez İlçemizin Gaziler (köyü) Mahallesinde bir gece ansızın eşkıyaları şehre indirenlerden hesap soruyoruz! Vatandaşımızı geçim kaynağı seralarından, evlerinden edenler, iki elimiz yakanızdadır. Birinci sınıf tarımın yapıldığı yerde yükselen sanayi kooperatif binaları değil, yükselttiğiniz, tarıma indirilen darbedir.

Eşkıya Şehirde

Burada vatandaşlarımız, 30 yılı aşkın tarımla uğraşıyor ve burada barınma hakkını kullanıyor. Henüz bu bölgenin mülkiyet sorunu çözülmüş değil. Vatandaşlar davalarını açmış.

Bu davaların sonucunda mülkiyet sorunu çözülecek ve buranın statüsü ondan sonra belli olacak. Davanın sonucunu beklenmeyen Büyükşehir Belediyesi, bir tahsis yapmış ve bu tahsisi alan kooperatif, müteahhitleri aracılığıyla buradaki vatandaşlara saldırmıştır.

Hem de ertesi gün konu ile ilgili davanın duruşması olduğunu bildikleri halde. Saldırırlarken de, 'biz mahkemeyi de kanunu da tanımayız' ifadelerini kullanmaktan da geri durmamışlar. Zorbaca gelmişler vatandaşların üzerine. Bu zorbalığı şehrin göbeğinde kimsenin yapmasına müsaade etmeyiz.

Burada ki insanlar yalnız değildir ve yalnız bırakmayacağız. Kanunu tanımayanlara, o kanunu tanıtmayı biliriz. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Gerekirse tüm örgütümüzü buraya toplarız. Buralar o zorbaların değil, ekip biçen alın teri dökenlerindir." Dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım