Menu
RSS

Yılın En İyi Milletvekili Ödülü Halkın Doktoruna

Yılın En İyi Milletvekili Ödülü Halkın Doktoruna

Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evo’s Angels’ın bu yıl 4.sünü düzenlediği ‘Dijital Dünyanın En’leri Ödül Töreni’nde CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara ‘Yılın En İyi Milletvekili’ ödülüne layık görüldü.

Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede, 2015 Milletvekilliği Genel Seçimleri için CHP’nin 29 Mart’ta düzenlediği önseçimde gösterdiği yüksek performans ve başarı ile Antalya’da birinci sıraya yerleşen Dr. Niyazi Nefi Kara, Evo’s Angels grubunun düzenlediği ödül töreninde ‘Yılın En İyi Milletvekili’ ödülünün sahibi oldu.

Halka açık oylamalar sonucunda 40 farklı kategoride ödülün sahibini bulduğu gecede konuşan CHP’li Kara, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirterek yaşanan süreçte birlik, beraberlik ve dayanışma duygusu ile barış umudunun hiçbir zaman kaybedilmemesi gerektiğini vurguladı.

AB Uyum Komisyonu Üyesi ve Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkan Yardımcısı olan CHP’li vekil, önseçim başarısının ardında halka dokunmak ve halka gitmek olduğunu ifade etti.

‘Bir fazla insanın yüzü gülsün diye’ yola çıktıklarını belirten Kara, milletvekili seçildikten sonra yaptığı çalışmalar hakkında da kısa bir bilgi verdi.

Ağırlıklı olarak Avrupa Birliği, Suriyeli Göçmenler ve Türkiye’de Sağlık Sistemi konularına eğildiklerini anlatan vekil, vatandaşın talep ve beklentilerine kulak tıkanmaması gerektiğini, önseçimin kendilerine büyük sorumluluklar yüklediğinin bilincinde olduklarını ifade etti.

yukarı çık
0
Paylaşım