Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya Valisi Karaloğlu Oyunu Kullandı

Antalya Valisi Karaloğlu Oyunu Kullandı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile eşi Sevim Karaloğlu, Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde oy kullandı. 1093 numaralı sandıkta referandum için oy kullanan Vali Karaloğlu, seçim sandık görevlileriyle hatıra fotoğrafı çektirip, seçimle ilgili alınan güvenlik tedbirlerinin önemine değinip,

Antalya ve Türkiye için iyi dilek temennisinde bulundu. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Antalya'da da oy kullanma işlemlerinin huzur içinde devam ettiğini belirten Vali Karaloğlu, "Anayasa değişikliğimizle ilgili oy verme gününe geldik.

Artık söz milletin, milletimiz bugün sandık başına gidiyor, kararını verecek. İnşallah saat 17.00'den sonra sandıklar açılınca sonucunu hep beraber görmüş olacağız.

Antalya'mızda bugüne kadar propaganda döneminde ufak tefek olaylar dışında büyük bir demokratik olgunluk içinde bu süreci tamamladık. Ben sürece katkı veren herkesi kutluyorum, teşekkür ediyorum. İlin valisi olarak huzurlu bir seçim atmosferi yaşadığımız için" diye konuştu.

Şu ana kadar kendilerine yansıyan herhangi bir olumsuzluk olmadığıonı kaydeden Karaloğlu, "Son derece düzgün bir şekilde oy verme işlemlerimiz devam ediyor.

Antalya'da 1 milyon 636 bin 742 seçmen, 4 bin 511 sandıkta oy kullanacak. Biz de bu sandık bölgelerinde ve sandıklarda 5 bin polis ve 1500 jandarmayla her türlü güvenliği aldık.

Saat 17.00'de görevimiz bitmeyecek, sandıklar seçim kuruluna teslim edilinceye kadar arkadaşlarımız görev başında olacak. Temenni ediyorum ki hiçbir sorun olmadan demokratik olgunluk içerisinde bu referandumu tamamlayacağız" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım