Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Şehit Ateşi Düştüğü Yeri Yakıyor: Mersin, Samsun, Konya …

Şehit Ateşi Düştüğü Yeri Yakıyor: Mersin, Samsun, Konya …

Diyarbakır’ın Lice İlçesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonlarda çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş 26 yaşındaki Gökhan Bayram'ın acı haberi memleketi Samsun'daki ailesine ulaştı. Uzman çavuş Mustafa Sarı'nın ise Mersin'deki baba evine ateş düştü.

Uzman Çavuş 34 yaşındaki Selçuk Özer'in, haberi ise memleketi Konya'nın Akşehir İlçesi Doğrugöz Mahallesi'ndeki baba evine ulaştı.

Uzman Çavuş Mustafa Sarı’nı şehit olduğu haberi, merkez Toroslar İlçesi Güneykent Mahallesi, 94038 Sokak Gülüm Apartmanı'nda oturan ailesine ulaştı. Acı haberi şehidin ailesine Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin, Toroslar Belediye Başkanı MHP'li Hamit Tuna, Toroslar İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mahmut Eryiğit, İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Til ve askeri yetkililer verdi. Gözyaşlarına boğulan baba Yahya Sarı ve anne Beyhan Sarı'yı protokol üyeleri ile yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehit evinin bulunduğu apartman ve bahçesine Türk bayrakları asıldı.

Uzman Çavuş 34 yaşındaki Selçuk Özer'in, memleketi Konya'nın Akşehir İlçesi Doğrugöz Mahallesi'ndeki baba evine ateş düştü. Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk ve Belediye Başkanı Ak Partili Salih Akkaya, acı haberi eskiden belde statüsünde olan Doğrugöz Mahallesi'nde oturan Özer Ailesi'ne verdi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan Nevin ve Yusuf Özer çifti sinir krizi geçirdi. Nevin Özer, evin önünde bekletilen ambulansa alınarak müdahalede bulunuldu. Haberi alan yakınları Özer Ailesi'nin evine akın etti.

Şehit Uzman Çavuş Selçuk Özer'in eşi Huriş Özer ve 5 yaşındaki kızı Ayşegül'ün ise Diyarbakır'da olduğu belirtildi.

Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın şehit olduğu haberi, İlkadım İlçesi'nde oturan annesine Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel tarafından verildi. Eşinden ayrılan ve ikinci evliliğini yapan Selma Seçkin, oğlunun şehit olduğunu öğrenince sinir krizleri geçirdi. Şehidin babası Hakan Bayram'ın evine giden görevliler, bir iş için Trabzon'a gittiğini öğrendi.

Oğlunun şehit olduğu haberini alınca sinir krizleri geçiren Selma Seçkin'i yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehidin annesinin oturduğu eve Türk bayrağı asıldı. Bekar olan ve 5 yıldır görev yapan şehit Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın bir erkek kardeşinin olduğu belirtildi.

Şehit Uzman Çavuş Bayram'ın cenazesinin bu akşam Samsun'a getirileceği ve yarın törenle toprağa verileceği belirtildi.

yukarı çık
0
Paylaşım