Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Nefi Kara; AKP Yolun Sonuna Geldi

Nefi Kara; AKP Yolun Sonuna Geldi

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Antalya milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP Kumluca ilçe örgütüne yaptığı ziyaret sırasında ülkenin gündemindeki konulara değindi. Son günlerde ülke gündemini oldukça meşgul eden cinsel taciz ve AKP’nin Ensar Vakfı’na sahip çıkması ve başkanlık sorunlarına değindi.

Başkanlık sisteminin bölücülük olduğunu söyleyen Kara, bu sistemi kesinlikle kabul etmeyeceklerini dile getirdi.

Kara gündeme ilişkin şunları söyledi;

“Bir kere öncelikle başkanlık sistemi demek bölücülük demektir. Bu sistemi partimiz olarak kabul etmemiz kesinlikle mümkün değildir. Ülkemizin o kadar çok sorunu var ki, biri bitmeden diğeri başlıyor.

Gündem her an değişebiliyor, daha dün canlı bombaların eylemleriyle hayatını kaybeden insanlarımızı konuşurken bugün pek çoğunun ruhsatı bile olmayan öğrenci yurtlarında küçücük çocuklarımıza uygulanan cinsel istismarı konuşuyoruz.

Mevcut iktidar kendi pisliklerini bu yurtlarda masum insanlara empoze ediyorlar. Ülkeyi her bakımdan binlerce parçaya bölme uğraşındalar.

Mecliste bu vakıfların derhal araştırılması ve kapatılması konusunda gensoru verdik ama iktidardakiler buna engel olduğu gibi, 7 Haziran seçimleri sonrası meclis başkanlığı seçiminde kararsız kalanlar, terör örgütleri araştırılsın, ortaya çıkarılsın dediğimizde gerek yok diyenler, bu gensorumuza da taraf olmamak için meclise bile gelmediler.

İktidar milletvekillerinin hiçbir iradeleri yok, kaldır elini deniyor, kaldırıyorlar, indir deniyor indiriyorlar. Allah Birdir diye gensoru versek sırf biz verdik bu gensoruyu diye elini kaldırmayacaklar.

Daha 3 gün önce kendi pisliklerini mecliste kutladılar ve bu pisliklerini örtmek için, Genel Başkanımızın sözlerini çarptırarak algı operasyonu düzenliyorlar. Bizler Kuvay-i Milliye’den gelen inançlı bir partiyiz. Dinimizi kullanarak insanları kandırıyorlar.

Artık yolun sonuna geldiklerinin farkındalar ve çırpınıyorlar, kaçamayacaklar çünkü kaçacak, onları kabul edecek dost bir ülke kalmadı artık, uluslararası alanda hiçbir saygınlığımız kalmadı.

Ak Parti’nin sonu geldi artık ve bu iktidar boşluğunu dolduracak olan tek partiyiz fakat çok çalışmamız, mücadele etmemiz lazım. Bu bağlamda tek başına iktidar olmak için mücadele etmek zorundayız.

Hep birlikte vermeliyiz bu mücadeleyi ve hepimiz sorumluluk alarak ülkemizi karanlık geleceğinden CHP iktidarıyla yeniden aydınlık yarınlara taşımalıyız” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım