Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

MHP'li Küçük'ün Cenazesi İstanbul'a Getirildi

  • Yazan 
MHP'li Küçük'ün Cenazesi İstanbul'a Getirildi

TÜRKMENLERE destek vermek için gittiği Türkmendağı bölgesinde hava bombardımanı sonucu yaşamını yitiren MHP Fatih İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük'ün cenazesi İstanbul'a getirildi. İbrahim Küçük'ün cenazesi THY'nin tarifeli seferi ile saat 00.20'de Adana'dan İstanbul'a getirildi. Cenazeyi Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 200 kişi karşıladı.

Kalabalık nedeniyle Çevik kuvvet havalimanında önlem aldı. Tekbirlerle omuzlara alınan cenaze A kapısından çıkarılarak Cenaze arabasına konuldu. Cenaze konvoy halinde Zeytinburnu Kozlu Gasilhanesi'ne getirilerek morga konuldu. Cenaze ile birlikte getirilen İbrahim Küçük'ün eşyaları ailesine teslim edildi.

Ne Olmuştu

Rus medyası, Suriye ordusunun kendi intikamlarını da alacağını duyurmuştu. MHP Fatih İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük, Suriye Ordusu’yla savaşan Türkmenlere destek vermek için gittiği Bayırbucak bölgesinde hava bombardımanı sonucu yaşamını yitirmişti.

Türkiye tarafından 24 Kasım’da düşürülen Rus uçağının pilotlarından Oleg Peşkov, Küçük’ün de içinde yer aldığı 1071 Akıncılar grubu tarafından öldürülmüştü.

Rus yayın organları, 24 Kasım 2015'te Türk jetlerince düşürülen SU-24 uçağının paraşütle atlayan pilotu Oleg Peşkov'u vuran Alparslan Çelik ve grubunun bölgede olduğunu, intikam alınacağını yazmıştı. Merkezi İngiltere'de bulunan Suriye İnsan Hakları Gözlemevi de rejimin ele geçirdiği Rabia'ya Rus subayların da girdiğini bildirmişti. Rusya'da yayın yapan Kremlin'e yakınlığı ile bilinen Dni ve Lifenews yayınları, Suriye ordusunun kendi intikamlarını da alacağını duyurmuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım