Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Meteorolojiden Antalya, Burdur, Isparta Ve Muğla’ya Sağanak ve Fırtına Uyarısı

Meteorolojiden Antalya, Burdur, Isparta Ve Muğla’ya Sağanak ve Fırtına Uyarısı

Antalya, Burdur, Isparta ve Muğla'da kuvvetli sağanak ve fırtına bekleniyor. Antalya, Burdur, Isparta ve Muğla için kuvvetli sağanak ve fırtına uyarısında bulunuldu. Meteoroloji Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre,

bölgede hava parçalı çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, iç kesimler akşam saatlerinden itibaren karla karışılık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

Gündüz sıcaklıkları 1-2 derece, gece sıcaklıkları 3-5 derece azalacak. Rüzgar güney ve batıdan orta kuvvette, yağış anında zaman zaman fırtına şeklinde esecek.

Akşam saatlerinde Antalya'nın doğu iç kesimlerinde fırtına olacak. Denizlerde rüzgar, öğleden sonra fırtınamsı akşam saatlerinden itibaren Kumluca-Anamur arasında fırtına şeklinde esecek.

Yağışlar, Antalya'nın Aksu, Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş, Burdur'un Bucak, Isparta'nın Sütçüler, Muğla'nın Ula, Milas, Datça, Marmaris, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olacak.

Vatandaşların, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli davranması gerekiyor.

Antalya Körfezi İçin Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü, Antalya Körfezi için yarın fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, halen güney ve batıdan orta kuvvette esen rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren kuzeybatıdan saatte 60-80 kilometre eserek fırtınaya dönüşeceği ve yer yer saatte 70-90 kilometreye çıkarak kuvvetli fırtına oluşacağı kaydedildi.

Fırtınanın 22 Kasım Çarşamba günü öğle saatlerinde etkisini kaybedeceğinin belirtildiği açıklamada, başta denizci ve balıkçılar olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

yukarı çık
0
Paylaşım