Menu
RSS

Meteoroloji Antalya, Isparta Ve Burdur İçin Don Uyarısında Bulundu

Meteoroloji Antalya, Isparta Ve Burdur İçin Don Uyarısında Bulundu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 25 Ekim Perşembe gecesi ile 26 Ekim Cuma sabah saatleri arasında 3 il için don uyarısı yapıldı. Açıklamada, Antalya'nın iç batı kesimleri (Elmalı ve Korkuteli ilçeleri) ile

Isparta ve Burdur'un yüksek kesimlerinde 23.00 ile 09.00 saatleri arasında yer yer hafif şiddette don riski olduğu, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

Fırtına Bekleniyor

Mersin ve Antalya'da bugün yer yer fırtınaya dönüşebilecek kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Mersin Meteoroloji İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden sonra Antalya'da, akşam saatlerinden sonra da batı kesimlerinden başlayarak Mersin'de rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli esmesinin beklendiği belirtildi.

Saatte 50 ile 70 kilometre arasında esmesi tahmin edilen rüzgarın, kısa süreli de olsa yer yer 90 kilometreye ulaşabileceği vurgulandı.

Açıklamada rüzgarın Antalya'da yarın sabah saatlerinde, Mersin'de ise yarın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiği ifade edilirken vatandaşların çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olaylara karşı dikkatli olması istendi.

Öte yandan Mersin'in Bozyazı ilçesinde sebze ekili üç cam sera, rüzgar nedeniyle zarar gördü.

Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, zarar gören seraların olduğu bölgede incelemelerde bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım