Menu
RSS

Konya’da Can Pazarı: 10 Ölü 5 Yaralı

Konya’da Can Pazarı: 10 Ölü 5 Yaralı

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde TIR ile minibüs çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Ereğli-Karapınar karayolunun 20. kilometresinde Hortu mevkiinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Ereğli-Karapınar karayolunun 20. kilometresinde Hortu mevkiinde meydana geldi.

Eser Gürsoy'un kullandığı 42 EJB 02 plakalı TIR ile tarım işçilerini taşıyan 63S 1036 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada minibüsteki 10 kişi yaşamını yitirirken, iki araçtaki 5 kişi de yaralandı.

Minibüste sıkışan cenazeler, itfaiye ekiplerince çıkarılmaya çalışılıyor. Bazı yolcuların minibüsün altında kalmış olabileceği ihtimaline karşı da çalışma başlatıldı.

Yaralılar, bölgeye giden ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralılar arasında durumu ağır olanların bulunduğu öğrenildi. Bu nedenle ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Hatalı Sollamayla Gelen Facia

Bu arada, kazanın, minibüsün hatalı sollama yapması sonucu meydana geldiği tespit edildi.

Tek Şerit Kapalıydı

Öte yandan, kazanın yaşandığı Konya-Ereğli karayolunda da yol yapım çalışması nedeniyle ulaşımın bir süredir tek şeritten verildiği öğrenildi.

yukarı çık
0
Paylaşım