Menu
RSS

İbradı’da Çocuklar ‘Dünyalar Kadar’ Sevindiler

İbradı’da Çocuklar ‘Dünyalar Kadar’ Sevindiler

CHP Muratpaşa İlçe tarafından organize edilen ÜTSE (Üye Temel Siyasi Eğitim) projesi İbradı’da hayata geçti. Yüzlerce çocuğun “dünyalar kadar” sevindiği, Yeşiller Proje ekibi tarafından organize edilen proje şenliğinde çocuklar kurulan oyun parklarında gönüllerine göre eğlendiler.

İbradı’nın Tangana Meydanı’nda gerçekleşen etkinliğe İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, CHP ilçe kadın kolları başkan ve yöneticileri ve partililer, beraberlerinde getirdikleri çocuklarla İbradı’da yaşayan çocuklar kaynaştılar.

Yeşiller Proje ekibinin danışmanı Fatma Hakikat’ın yanısıra proje ekibinde yer alan İlkay Budak, Özgür Balaban, Dilek Teksüren ve Savaş Çırakman, çocuklarla beraber ortaklaşa eğlenmenin, kardeşçe bir arada yaşamanın, dostluk ve dayanışmanın farkındalığını yaşatmaya çalıştılar.

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru oyun alanlarında çocukları yalnız bırakmayarak bazı oyunlarda çocuklara eşlik etti. Küçükkuru Çocuk Şenliği'nin ilçede gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek 'Bu tür etkinlikler Antalya'da yaşayanlar ile ilçemiz sakinleri arasında bir diyalog köprüsü oluşturacaktır.

Çocuk Şenliği çocuklarımızda birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine yardımcı olması açısında oldukça önemlidir. Bu etkinlik vesilesi ile çocuklarımız bir araya gelerek tanışıp kaynaştılar' dedi.

Bu tür projelerin bundan sonra da devam edeceğini belirten proje danışmanı Fatma Hakikat, burada amaç çocuklar birlikte eğlenmelerinin ne kadar önemli olduğunu, bunun kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştireceğini belirtti.

Ülkemizin şu karanlık günlerinde, gündemin hep kan akıtılması ve şehit haberleriyle dolu olduğu bir ortamda çocuklarımızı bu kötü gidişatın ruh halinden korumak yönünde küçük te olsa bir adımdı bu diyen Hakikat, çocukların yüzlerinde gördüğümüz o gülücükler bizlere, bu tür projelerle çocuklarımızı terörün yarattığı kaos ortamından uzaklaştırmaya çalışmaya devam edeceğiz dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım