Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'daki Afet İçin Gereği Neyse Yerine Getireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'daki Afet İçin Gereği Neyse Yerine Getireceğiz

Antalya’da, Aday Tanıtım Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hortum ve doğal afet nedeniyle kentte yaklaşık 100 milyon liralık zarar olduğunu belirterek, "Gereği neyse şüphesiz yerine getireceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,

partisinin ve 'cumhur ittifakı'nın ortağı MHP'nin Antalya'daki tanıtım toplantısına katıldı. Toplantının yapıldığı 10 bin kişilik Antalya Spor Salonu'nun sahne arkası, güvenlik önlemi nedeniyle boş tutulurken, salonun diğer bölümleri, tamamen doldu.

Salon, daha çok 'cumhur ittifakı'na yönelik pankartlarla donatıldı. Tanıtım toplantısına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salona girişiyle büyük coşku oluştu. Erdoğan'ın salondaki konuşması öncesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yeni dönem projelerinin yer aldığı 'Yarının Antalyası' adlı tanıtım filmi salondakilerle paylaşıldı.

HORTUMUN ZARARI 100 MİLYON LİRA

Boynuna taktığı Antalyaspor atkısıyla salondakilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'daki olumsuz hava şartları nedeniyle hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

Felaket sonrası oluşan gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getiren Erdoğan, Antalya'nın her zaman hedeflerine yürüdüğünü söyledi. Felaketler sonrası Antalya'nın kutlu yolculuğuna devam edeceğine inandığını kaydeden Erdoğan, hortum ve doğal afetin 100 milyon liralık zarara sebep olduğunu söyledi.

Erdoğan, "Gereği neyse şüphesiz yerine getireceğiz. Afetlerin önüne geçmek mümkün değil ama önlemleri almak elimizdedir. Rabbim beterinden saklasın" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım