Menu
RSS

CHP’li Kadınlar Antalya’dan Bitlis’e Yardım Gönderdi

CHP’li Kadınlar Antalya’dan Bitlis’e Yardım Gönderdi

CHP Konyaaltı Kadın Kolları topladıkları 90 kolilik giyecek, kırtasiye yardımını Bitlis’e gönderdi. İlçe örgütünün desteği ile toplanan yardım malzemelerinin çoğu hiç kullanılmamış. CHP Konyaaltı Kadın Kolları ilçe düzeyinde yaptıkları çalışmaları kadın kolları genel başkanlığına rapor halinde göndermekteler.

Bu raporlardan haberi olan ve yardım ihtiyacı olan Bitlis Gürpınar CHP örgütü, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı’ndan bu yönde bir talepte bulunmuş. Bu yardım talebini CHP Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Gürnur Amca’ya ileten genel merkez, desteklerini beklediklerini bildirmiş.

Bunun üzerine hızla ilçeden giyecek ve kırtasiye malzemeleri toplanarak kolilere doldurulmuş. Yaptıkları hazırlığı CHP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gürnur Amca şöyle anlattı;

“Bitlis’in CHP Güroymak ilçe Başkanı Zeynel Abidin, bizim çalışmalarımızı gördükten sonra bizden yardım talebinde bulundu. Biz de sessiz kalmak istemedik. İlçe başkanımızla durumu paylaştık.

Yaklaşık bir aylık çalışma ile sadece Konyaaltı ilçesi değil hemen tüm ilçelerden bu konuda yardım yağdı. Çocuklar üşümesin, giyinsin, okul ihtiyaçları eksik kalmasın diye bir çaba gösterdik ve oldukça yoğun bir destek aldık.

Tüm malzemeyi Bitlis’in Güroymak CHP ilçe başkanlığına bir kamyon ile gönderiyoruz bugün. Toplam 90 kolilik bir yardım toplandı. Güroymak İlçe Başkanımız ilçedeki halkın çok yoksul olduğunu, bunu kendi olanakları ile karşılamanın mümkün olmadığını belirtti.

Toplanan yardım malzemeleri, kışlık bot, ayakkabılar, kırtasiye, battaniye, yorgan, halı, yatak örtüsü, perde gibi aklınıza ne geliyorsa hemen hepsinden çeşit var. Ayakkabıların hepsi daha hiç kullanılmamış. 90 koli giyecek ve benzeri malzeme, 10 koli de kırtasiye malzemesi gönderiyoruz.

Malzemeleri götürecek kamyon da İlçe Başkanımız İlhan Buğdaycı tarafından temin edildi.”

yukarı çık
0
Paylaşım