Menu
RSS

CHP İl Başkanı Esen: Türel'den Küstüm Oynamıyorum Tablosu

CHP İl Başkanı Esen: Türel'den Küstüm Oynamıyorum Tablosu

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) 134. Kuruluş yıldönümü törenlerini boykot edip katılmamış olmasına tepki göstererek, onurlu tarihe ve ilimizin önde gelen kurumuna karşı

"küsküncülük" oynayanları kınıyor, bu oyunla kamufle etmek istedikleri şu gerçeği bu vesile ile bir kez daha söylemek istiyoruz. Antalya’nın ve Türkiye’nin ekonomik dar boğazının farkındasınız ve bunun tek nedeni 14 yıllık AKP hükümetinin üretemediği politikalardır; Tarım ve Turizm bitme noktasına gelmiştir. Uzun süredir ATSO da bu kriz tablosunu net bir şeklide ortaya koymaktadır. Suçluluk psikolojiniz sizi, yandaş olmayan ortamlardan uzak tutmaktadır. Dedi.

134 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Kurtuluş Savaşı zaferiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulup bugünlere gelişine tanıklık etmiş, Türkiye’nin en köklü ticaret ve sanayi odalarından birisi olan, şehrimize ve ülkemize değer katan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) yeni yaşı kutlu olsun. Dileklerini ileten CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen’in açıklaması şöyle; 

Esen : “Küsküncülük" Oynayanları Kınıyoruz

“Bu onurlu tarihe ve ilimizin önde gelen kurumuna karşı "küsküncülük" oynayanları kınıyor, bu oyunla kamufle etmek istedikleri şu gerçeği bu vesile ile bir kez daha söylemek istiyoruz; Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durum sizin eserinizdir! Diye belirten Esen, “Yıllardır ilimizin ve ülkemizin birçok sorunu bu önemli çatı altında konuşulup sektörden insanlarla bir araya gelinerek ortak akılla çözüm yolları aranıp gündeme taşınmıştır.

Bu vesileyle kuruluşundan bu yana emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz, fakat Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gibi önemli bir unvana sahip Menderes Türel ve Devlet Bürokrasisi şehrimizin en önemli kurumlarından biri olan ATSO gibi bir odanın yıldönümü törenlerini boykot edip katılmamış olması, gözlerden kaçmamıştır.

ATSO her zaman tarafsızlık ilkesi ile çalışırken Türel ve yakınları(!) ‘yandaş değilse bizden de değildir’ gibi çocuksu bir tarzla ‘küstüm oynamıyorum’ tablosunu açıkça ortaya koymuştur.” Dedi.

Ekonomik Dar Boğazının Tek Nedeni 14 Yıllık AKP Hükümetidir

Esen: “Bu durum bize göre şunların kanıtıdır; Parti- Devlet uygulaması ve üçüncü sınıf demokrasi, Türel ve AKP, Antalya ve Türkiye ekonomisinin durumundan suçluluk duymaktadırlar. Bu suçluluk psikolojisiyle de bahane üreterek önemli kurumlara küsmektedirler.

Antalya’nın ve Türkiye’nin ekonomik dar boğazının farkındasınız ve bunun tek nedeni 14 yıllık AKP hükümetinin üretemediği politikalardır; Tarım ve Turizm bitme noktasına gelmiştir. Uzun süredir ATSO da bu kriz tablosunu net bir şeklide ortaya koymaktadır. Suçluluk psikolojiniz sizi, yandaş olmayan ortamlardan uzak tutmaktadır. Sizi de anlamak gerekiyor tabi ki… Bu yaşanan gerçekler ‘ağır bir sorumsuzluk örneğidir. ”Dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım