Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

CHP Antalya İlçe Başkanı Kumbul: Önümüzde Çok Önemli Bir Süreç Var! Öne çıkarılmış

CHP Antalya İlçe Başkanı Kumbul: Önümüzde Çok Önemli Bir Süreç Var!

26 Ağustos’ta Çanakkale’de yapılmaya başlanan Adalet Kurultayı için Antalya’dan CHP’liler otobüslerle hareket ettiler. CHP Muratpaşa’da da yaklaşık 200 kişilik bir başvuru sonrası 4 otobüs hareket etti. Hareket öncesi bilgi veren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul,

hedeflerinin 2019 yerel seçimlerinde Antalya büyükşehir belediyesini ve beraberinde de en az 10 ilçe belediyesini kazanacaklarını söyledi.

Partililerin bu güne kadar CHP Muratpaşa ilçe örgütünün yaptığı çalışmalara katkı sağladığın belirten Kumbul, 2 genel seçim ve sonrasında da referandum dönemlerinde sürekli oy artışı sağladıklarını söyledi.

Referandumda %70 hedef koyduklarında bunun bir hayal olacağını söyleyenlere inat bu başarıyı sağlayarak, Antalya’nın genelinde alınan %60 başarıda önemli katkıları olduğunu ifade etti.

Önümüzdeki süreçle ilgili de oldukça iddialı olduklarını belirten Kumbul konuşmasında şunlara değindi;

“Önümüzde çok önemli bir süreç var. 26 Ağustos’ta partimizin bir adalet kurultayı var. Adalet Kurultay’ına katılmak ve destek vermek için Çanakkale'ye hareket ediyoruz.

200'ün üzerinde Muratpaşa ilçe başkanımıza başvurular 4 otobüsle Muratpaşa'da ve diğer ilçelerden otobüsler hareket edecekler. Adalet yürüyüşü ile başlayan sürecimiz Türkiye'deki hak hukuk arama sürecimiz Adalet kurultayı ile devam ediyor.

Mahkemede Adalet, yaşamda Adalet, seçimde Adalet, inançta Adalet, geçim de Adalet, eğitimde Adalet, devlette adalet ve medyada Adalet başlıklarıyla programlarımız olacak.

Birçok konuda Adalet çalıştaylarımız olacak. Gençlerle ilgili çalıştayımız olacak. Burada bir hafıza sokağa oluşturacağız, geçmişte hukuksuzluğa uğramış, adaletsizliğe uğramış olanlar burada gelip konuşma yapacaklar ve buraya tarihe bir not olarak adaletsizliğe uğrayanların uğradığı adaletsizliği notunu düşeceğiz.

Adalet İçin Bir Tuğlada Sen Koy çalışması var, katılımcıların burada bir adalet Anıtı yapılacak. Bunun haricinde Fikrini Söyle diye bir projemiz var, burada da ülkemizin geleceğinde adaletin güçlü bir biçimde tesisi için fikir alışverişinde bulunacağız ve beyin fırtınası yapacağız.

Bundan sonraki süreçte öncelikle 2019'da yerel seçimlerini kazanacağız. Kılıçradoğlu’nu başbakan yapacağız. Yerel seçimlerdeki kazanımlarımız ve kazandığımız belediyelerimizin çalışmalarıyla 2019'da Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağız ve genel başkanımızı Başbakan yapacağız.

Biz daha güçlü bir parlamenter sistemi savunuyoruz, tekrar bir referandumla daha güçlü bir parlamenter sistemini getireceğiz, genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapacağız.

Özgür demokratik kimsenin ötekileştirilmediği, herkesin birbirine saygı duyduğu bir ülkede, huzur ve barış içinde hep beraber yaşamaya devam edeceğiz”

Taban Ne İsterse O Olur

CHP’nin şu günlerde devam eden iç seçim çalışmaları ile ilgili kamuoyundaki söylentilerle ilgili olarak ta Kumbul, görevlerinin başında olduklarını, bugüne kadar tabanın söylemleri doğrultusunda hareket ettiklerini ifade ederek, taban ne isterse o olur dedi.

Kumbul biz içeriye dönük değil, dışarıya dönük bir çalışma içerisindeyiz dedikten sonra sözlerini şöyle tamamladı;

Parti içi ile ilgili günlerdir sürekli gazetelerde televizyonlarda sosyal medyada il ilçe seçimleri ile ilgili görüşler yazılıyor. Şu anda bizim parti içine bakan bir yönümüz yok yönümüz tamamen dışarıya dönük.

Görevimizin başındayız, görevimizi yapmaya devam etmekteyiz yönetimimize beraber. Önümüzdeki sürecin nasıl şekilleneceğini bugüne kadar olduğu gibi yine delegelerimiz belirleyecektir. Biz kendimizi her seferinde tabana teslim ettik, taban ne istediyse onu yaptık.

Taban bizi bir yerde görmek istiyorsa o da kabulümüzdür. Ama bizim şu anda böyle bir gündemimiz yok”

yukarı çık
0
Paylaşım