Menu
RSS

Baykal, FETÖ'cü Haluk Örgün İle Ne Görüştü?

Baykal, FETÖ'cü Haluk Örgün İle Ne Görüştü?

FETÖ/PDY terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen ile birlikte 1970'li yıllarda örgütün iki numaralı ismi olan Nurettin Veren çarpıcı açıklamalar yaptı. Nurettin Veren'in CNN Türk'te FETÖ/PDY terör örgütüyle ilgili anlattıkları gündeme damga vurdu.

Örgütü kuran isimlerden olan ve 2005'te örgütten ayrılan Veren, 5 ay önce MİT'e 200 imamın ismini verdiğini, darbe olacağı uyarısında bulunduğunu söyledi.

Veren, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Tansu Çiller ve Bülent Ecevit'in kendilerine nasıl yardımlar yaptığını, önlerini nasıl açtığını tek tek örnekler ile anlattı.

Baykal Komplodan Önce Cemaatle Temas Kurdu

Nurettin Veren, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kurulan kaset komplosu hakkında da çarpıcı iddialar dile getirdi. Veren'in kaset komplosu hakkındaki iddiaları şöyle:

"Ali Bayram'ın damadı Haluk Örgün Samanyolu Televizyonunun Ankara Temsilcisi idi. Haluk Örgün, Baykal'la bir şekilde buluşuyor, kendi arabası ile Baykal'ı götürüyor ve Beylerbeyi'nde yemek yiyorlar. Ne alaka?

Orada bir pazarlık mevzu bahis oluyor. Baykal'ı bir şekilde ikna ediyorlar. Sonra bu iknadan sonra herlade bir anlaşmazlık oldu ki... Baykal'ın Haluk Örgün'ün aracında ne işi olabilir?

Baykal, cemaate başkaldırdığı için böyle bir kumpasa kurban edilmiş olabilir. Baykal şu an bile "Okyanus ötesinden böyle bir şey olmaz" açıklaması yaptı. Haluk Örgün'le senin ne gibi bir işin var. Baykal bu olay yapanları biliyor ama kaçak şekilde güreşiyor."

İşte O Açıklamalar:

yukarı çık
0
Paylaşım