Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalyalı Genç Avukatlardan Örnek Davranış Öne çıkarılmış

  • Yazan 
Antalyalı Genç Avukatlardan Örnek Davranış

Antalya Baro’sunda görevli avukatlar kendi aralarında topladıkları bir takım gerekli eşyaları Diyarbakır’a ulaştırdılar. Etkilği düzenleyenler arasında yer alan Ali Çağdaş Bozaner etkinlin hakkında şu bilgiyi verdi;

“Diyarbakır Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahsum BURUCU’nun bir arkadaşımızla bize ulaşması ve ilçe köy ilköğretim okullarında eğitim öğretim hayatına devam eden çocukların maddi durumlarının oldukça kötü olduğunu ve kış şartlarında dahi bot ve mont olmaksızın okula gelip gittikleri belirtmesi üzerine bu çağrıyı karşılıksız bırakmayarak "Bir Mont, Bir Bot" projesi çerçevesinde söz konusu okullarda eğitim gören 113 öğrenciye her birine bir bot ve bir mont götürmek suretiyle yardım etme kararı aldık.

Adliye Baro Kafeteryası’na kurduğumuz stant ile 3 günde yeterli miktarı topladık. Hatta bir miktar arttı. Artan para ile de 113 çocuğun her birine okuma kitabı, flüt, kırtasiye malzemesi ve okullarına santranç takımı, futbol topu götürdük. Antalya Barosu Genç Avukatlar Meclisi adına başkan olarak ben ve üniversiteden arkadaşım Mustafa Yatkın beraber Diyarbakır Hani’ye giderek tüm çocuklara hediyelerini verdik. Biz bu projeyi gerçekleştirirken en başından beri aldığımız malzemeleri kargoyla falan yollayarak değil bizzat giderek onlara sarılarak, dokunarak, konuşarak teslim edelim istedik. Ve bunu da başardık.

Bu şekilde çok daha anlamlı ve güzel olduğunu düşünüyorum. Ülkemize, toplumumuza gelecekte güzel hizmetler sunabilmeleri adına sağlıklı bir eğitim hayatı geçirebilmelerine bir nebze olsun katkı verebilmek en büyük amacımızdı. Küçücük yüreklerinde ufak da olsa bir iz bırakabildi isek ne mutlu bize. Çünkü bu ülkeyi güzellik kurtaracak ve insanımızı sevmekle başlayacak her şey.”

yukarı çık
0
Paylaşım