Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya OSB Cup Başlıyor ’Sanayiciler Sahaya Çıkıyor’

Antalya OSB Cup Başlıyor ’Sanayiciler Sahaya Çıkıyor’

Antalya OSB firmalarının oluşturdukları takımların mücadele edeceği Antalya OSB CUP 2016, 16 Nisan Cumartesi günü oynanacak iki müsabaka ile start alacak. Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen

Antalya OSB Cup Firmalar Arası 1. Halı Saha Turnuvası, 16 Nisan Cumartesi günü saat 17.30’da Sümbüloğlu Makine-Ayan Grup, Cantek Soğutma-İmece Plastik takımları arasında yapılacak iki müsabaka ile start alacak.

36 takımın yer aldığı turnuvada, Bölge firmaları, çalışanlarından oluşturdukları takımlar ile mücadele edecek. Haziran ayının ikinci haftasına kadar sürmesi planlanan turnuva sonunda birinci olan takıma şampiyonluk kupası, ikinci ve üçüncü olan takımlara kupa, turnuvanın en centilmen takımına plaket ve gol kralına özel bir ödül verilecek.

ŞAMPİYON TAKIMA ÖZEL KUPA

Park Antalya Spor Tesislerinde gerçekleşecek müsabakalarda her firma 7’şer kişiden oluşan takımlar ile sahaya çıkacak. Turnuvanın ilk ayağında, 36 takım 6 grupta mücadele edecek, puan sıralamasında ilk 2’ye kalan ve gruplarında 3’üncü olan en iyi 4 takım 2’nci tur elemelerine katılacak.

Çeyrek ve yarı final müsabakalarının ardından finale kalmayı başaran 2 takım ise Antalya OSB Cup Şampiyonluk Kupası’nı kazanmak için heyecan dolu bir karşılaşmaya imza atacak.

KURA ÇEKİMİ AOSB’DE YAPILDI

Müsabakalar öncesi Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ve takım sorumlularının katılımı ile AOSB Müdürlüğünde gerçekleşen kura çekiminde hangi takımın hangi grupta mücadele edeceği belirlendi, hemen ardından da turnuva fikstürü oluşturuldu.

Kura çekimi öncesi takım sorumlularına seslenen Başkan Ali Bahar, turnuvanın Bölgeye yeni bir soluk ve heyecan getireceğini ama öncelikle firmalar ve çalışanlar arasındaki dostluk bağını güçlendireceğini dile getirdi. Turnuvanın gelenekselleşeceğini ve bundan sonra her yıl düzenleneceğini de ifade eden Bahar, organizasyonun gelecek yıllarda Bölge firmalarının marka değerine katkı sağlayacak önemli bir enstrüman haline geleceğini belirtti. 

AOSB BENİM BÜYÜK AİLEMDİR

Antalya OSB’den ‘Büyük Ailem’ diye bahseden Bahar, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Antalya OSB’de çalışan, buraya emek veren herkes, benim ‘büyük ailem’ diye nitelendirdiğim yapının bir ferdidir. Aile bireylerimiz arasındaki muhabbetin artması, yeni ve ebedi dostluk bağlarının kurulabilmesi için insana ve duyguya yatırım yapma gerekliliğinin bir sonucu olarak sizleri spor vesilesiyle bir araya getirmek istedik.

Bölgemizde bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz firmalar arası hala saha turnuvası ile bu amacımızı pratiğe dökmek istiyoruz. Çünkü spor kendine özgü toplumsal kuralları, değerleri, etkileşim simgeleri ve süreçleriyle canlı bir toplumsal yapıdır. Bu yapının aramızdaki bağları canlı tutacağına, yeni kurulacak bağlara can vereceğine inancımız tamdır.”

yukarı çık
0
Paylaşım