Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya Kaş’ta İki Partinin İlçe Başkanları Seçimi Değerlendirdi

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde CHP ve Ak Parti İlçe Başkanları 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş birlikte seçime girdikleri Millet İttifakı’ndaki partililere teşekkür ederek meclise giren milletvekillerine başarılar diledi.

CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş’ın seçimi değerlendirmesi şöyle:  

“Erken seçim süreci ile birlikte bizlere Aydınlık Bir Türkiye hayali yaşatan, bu amaç uğruna durmadan dinlenmeden ve yorulmadan çalışan ve milyonlara umut olan Cumhurbaşkanı adayımız sayın Muharrem İnce'ye şükranlarımı sunuyorum.

Bu mücadelede birlikte yer aldığımız " Millet İttifakı " partililerine teşekkür ediyor, gerek partimizden gerekse ittifakımız içindeki partilerden seçilerek Meclis'e giden sayın milletvekillerine başarılar diliyorum.

Demokrasi, insan hak ve özgürlükleri ve de evrensel hukuk değerlerine bağlı bir CHP üyesi olarak; seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan adil bir yönetim anlayışı içinde, herkesin Cumhurbaşkanı olmasını beklerken kendilerini tebrik ediyorum.

Geçirdiğimiz süreçte beraber çalışmaktan onur ve gurur duyduğum; değerli partililerime, ilçe yönetimime, kadın ve gençlik kollarıma, gönüllülerimize, seçim kampanyamıza destek veren tüm ülke sevdalılarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Kuşkusuz önümüzdeki günlerde yapacağımız değerlendirmeler ve genel merkezimizdeki gelişmeleri de dikkate alarak kendimize belirleyeceğimiz yeni yol haritaları ile Demokrasi mücadelemize daha büyük bir heyecan ve istekle devam edeceğiz”

AK Parti Kaş İlçe Başkanı Ulutaş: “Kaşlı Hemşehrilerimiz Partimize Gereken Desteği Vermiştir”

AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, 24 Haziran seçimlerinin ardından, “Kaşlı hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi bu seçimde de partimize gereken desteği vermiştir” dedi.

AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından Kaşlılara destekleri için teşekkür etti.

Ulutaş, "Yeni yönetim şekli olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ülkemizin, kalkınması, gelişmesi ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkması kolaylaşacaktır.

Seçimlerin yüksek katılımlı olması, demokratik yarışı ve ülkeyi yönetebilmenin ancak siyasi iktidar ile olunabileceğinin anlaşıldığının göstergesi olmuştur.

Kaş'lı hemşehrilerimiz herzaman olduğu gibi bu seçimde de partimize gereken desteği vermiştir. Partimize 1.'liği Cumhurbaşkanımıza da en yüksek oyu verdi.

Cumhurbaşkanımıza ve Partimize teveccüh gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi seçmenlerine de teşekkür eden Mutlu Ulutaş, “Siyasi olgunluk içerisinde gerçekleştirdiğimiz seçimlere katkı sunan tüm siyasi partileri kucaklıyoruz.

Bu demokrasi şöleninde sandığa giden tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Seçim çalışmalarında birlikte yürüdüğümüz teşkilat mensuplarımıza, gönüllü olarak çalışmalarımıza katılan ve destek olan tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

Son değişiklikÇarşamba, 04 Temmuz 2018 18:32
yukarı çık
0
Paylaşım