Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’dan Taksim Manifestosu’na 17 000 Destek İmzası

Antalya’dan Taksim Manifestosu’na 17 000 Destek İmzası

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları başkanlığında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Taksim’de okuduğu ve Taksim Manifestosu diye adlandırılan manifestoya destek için “Demokrasi İçin Bir İmza da Sen Ver” imza kampanyası başlatmışlardı.

45 gün süren yoğun koşuşturma sonrası 17000 imza sayısına ulaşan CHP Kadın Kolları, il binasında bir araya gelerek yapılan çalışmayı değerlendirdiler.

İlçe Kadın Kolları topladıkları imza föyleriyle birlikte il binasına gelerek CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte toplantı düzenlediler. Toplantıda sayıyı toplayan ve bu çalışmaya katkı koyan tüm kadın partililere teşekkür eden Deveci, “17000 imzaya ulaşmak, siyasetin bu karanlık günlerinde 17000 kişiyle birebir temas, onlara manifestoyu ve CHP’yi anlatarak yapıldı. Bu çalışmanın önemli sayıya ulaşmasında tüm partili kadınlarımız gece gündüz çaba gösterdiler. Onlarla gurur duyuyorum” dedi.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, imza kampanyasının amacını şöyle açıklamıştı: “Antalya’daki 19 ilçede başlatılan imza kampanyası ile Taksim’de manifestoya onay veren 1 milyon kişiye imza atarak katkıda bulunulması amaçlanmaktadır.

Öte yandan Çanakkale'de yapılan il başkanları toplantısında, Kılıçdaroglu’nun, tüm il ve ilçe başkanlarına "Taksim ve Yenikapı manifestolarını herkese çok iyi anlatın" direktifini haşata geçirilmesi için başlatılmıştır.

 Siyasal parti olarak ilk mitingi İstanbul Taksim Meydanında, ikinci mitingimizi de İzmir Gündoğdu Meydanında gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Darbeye ve diktaya karşı net duruş sergiledik.Bu ülkede hepimiz barış içerisinde kardeşçe birlikte yaşayacağız. Farklı görüşlerimiz farklı inançlarımız farklı kimliklerimiz olabilir. Ama biz kimliklerimiz, inançlarımız ve yaşam tarzlarımızla; demokrasi içerisinde; birbirimize saygı göstereceğiz.

Camiye, kışlaya, adliyeye siyaseti sokmayacağız. Medyanın özgürlüğünü koruyup, savunacağız. Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine sahip çıkacağız”

Biz Kadın Kolları Antalya İl Başkanlığı ve 19 İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak, Antalya'nın tüm ilçelerinde mahallelerinde, kapı kapı dolaşarak Taksim manifestosunu halkımıza anlatacağız, seferberlik başlatıyoruz. Ve imza kampanyasıyla Taksim manifestosunu desteklemeye davet ediyoruz”

yukarı çık
0
Paylaşım