Menu
RSS

Antalya’daki Patlamanın Failleri Kamera Kayıtlarında Aranıyor

Antalya’daki Patlamanın Failleri Kamera Kayıtlarında Aranıyor

Antalya’da darbe girişiminin ardından başlatılan 'demokrasi nöbeti'nin devam ettiği Cumhuriyet Meydanı'na 150 metre uzaklıkta dün akşam meydana gelen patlamayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi, işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Dün akşam saat 21.30 sıralarında Antalya Cumhuriyet Meydanı’na 150 metre mesafede bulunan bir bankın üzerinde, patlama meydana geldi. 2 kişinin yaralandığı patlama yerinde incelemelerde bulunan İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, "Basit bir düzenek gibi görünüyor. El yapımı gibi görünüyor. Ancak önemli bir şey yok" açıklaması yaptı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, dün meydana gelen patlamanın fail ya da faillerini yakalamak için başlattığı soruşturmayı sürdürüyor. Bölgedeki tüm güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, şüphelilere ulaşmaya çalışıyor.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi, ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Polis, ayrıca olay yerinden kaçtığı ve patlamayla ilgisi olduğu iddia edilen otomobili de dün gece ele geçirdi. Aracın, olayla bir ilgisinin olmadığı belirlendi.

Diğer yandan olayda hafif şekilde yaralanan ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan 32 yaşındaki Ahmet Özgür ile 51 yaşındaki Ümmü Batu ise taburcu edildi. DHA

yukarı çık
0
Paylaşım