Menu
RSS

Antalya'da Yeni KHK İle İadeler, İhraçlar, Kapatmalar Var! İşte Detaylar!

Antalya'da Yeni KHK İle İadeler, İhraçlar, Kapatmalar Var! İşte Detaylar!

Antalya’da, yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile iki dernek kapatıldı, 6 kişi de görevlerinden ihraç edildi. OHAL kapsamında kamu görevinden ihraç edilenler ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin yanı sıra kapatılmasına karar verilen derneklerin de bulunduğu

693 ve 694 sayılı KHK'lar, Resmi Gazete'de yayımlandı. 93 sayılı KHK ile toplam 928 kişi kamu görevinden çıkartıldı, 57 kişi görevine iade edildi.

Antalya'da da öğretmen Osman Akpınar, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'nden Celalettin Sağman, Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nden Doç. Dr. Mehmet Emin Şen, Gıda Mühendisliği Bölümü'nden Araştırma Görevlisi Mustafa Germeç, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Serdar Altunsaban, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İşletme Fakültesi idari kadrodan şef Şahin Sade ile Eğitim Fakültesi Bilgisayar İşletmeni Şengül Karabuğa görevlerinden ihraç edildi.

ANTALYA'DA İKİ DERNEK KAPANDI

KHK ile biri Batman, ikisi Antalya'da olmak üzere üç dernek kapatıldı. Antalya'da Kuran Sevenler Derneği ve Çağlayan Lisesi Mezunları Derneği KHK ile kapatıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım