Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya CHP Konyaaltı Adayı Esen: Ben Örgütümün Emrindeyim

Antalya CHP Konyaaltı Adayı Esen: Ben Örgütümün Emrindeyim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Beledi Başkan Adayı olarak PM tarafından ilan edilen eski CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen’den diğer CHP'li belediye başkan adaylarına ders gibi söylemlerle startını verdi. İlk olarak CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığını ziyaret eden Esen,

Ben buraya ilçe başkanımın ve yönetim kurulu üyelerinin talimatlarını almaya geldim dedi. CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, adaylığının ilan edilmesi sonrası seçim çalışmalarına başladı.

İlk olarak CHP Konyaaltı ilçeyi ziyaret eden Esen daha sonra il başkanlığını ziyaret etti ve kalabalık bir topluluğa hitap ederken sözlerini “Büyükşehir, Büyükşehir, Büyükşehir” diye tamamladı.

CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada Esen: “Bu süreçler bittiği anda, partinin yetkili organları partinin adayını belirlediği anda bunların tamamen bitirilmesi ve amaca odaklanılması lazım.

Ben şimdi o psikolojideyim. Bir seçimin, özellikle de yerel seçimin kazanılmasının kriteri seçim günü akşamı o harita yayınlandığında bizim şehrimizin kırmızı renkte olması. Onun dışında diğer ilçelerdeki kazanımlar elbette ki çok önemli.

Biz mümkün olduğunca çok sayıda ilçeyi almak amacındayız. Bu bizi çok mutlu edecek ama o seçimin kazananı haritayı kendi rengine boyamaktır. Onun için bütün samimiyetimle söylüyorum, özellikle kendi talip olduğum, aday gösterildiğim

Konyaaltı’nda 20 senedir başkanım Muhittin Başkanım partimizin ilkelerini zaten burada temsil ediyor. O ilkeler doğrultusunda gayet güzel hizmetler yapıyor. Çıtayı yüksek bir yere taşıdı.

Belediyede çok güzel bir kadro, gerek bürokrat olarak gerek emekçi olarak son derece mükemmel bir kadro var. Biz sadece o görevi devralacağız. Biz burada görevi devralırken 20 senedir belediye başkanlığı yapmış olan Muhittin Başkanımın,

yaptıklarını, ilkelerini, çalışmalarını, anlayışını, bürokrat ekibini, emekçi ekibini devralacağız. Aynı şekilde, aynı kadrolarla, aynı ilkelerle, aynı prensiplerle çalışmalara devam edeceğiz ve her zaman iletişim içerisinde olacağız.

Ama bu iletişim kendisinin büyükşehir bizim de ilçe başkanı olması şeklinde olacak. Aksi halde, büyükşehri almamamız halinde biz seçimin kazananı olmayız.

Bu görevler gelip geçici, bugün birimiz yapar, yarın bir başkası yapar. Ama aslolan bizim büyükşehri almamızdır. Bize düşen görev büyükşehrin alınmasına Konyaaltı’ndan en büyük katkıyı sağlamaktır.

Bunu hep beraber yapacağız. Gerek ilçe başkanım Onur, Onur benim yıllardır tanıdığım kardeşim. Kardeşim diyorum, bu saatten itibaren benim ilçe başkanımdır, onun 24 saat emrindeyim. Onun adayıyım.

Onun ve yönetiminin belirlediği ilkeler çerçevesinde çalışacağız.

Ben buraya aslında nezaket ziyareti için değil, ilçe başkanımın ve yönetiminin talimatlarını almak üzere geldim. İnşallah bu süreci hep beraber yürüteceğiz ve sonunda kazanacağız. Bu konuda ben örgütümün emrindeyim.

Buraya talimatlarınızı yerine getirmek için emrindeyim demeye geldim.

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk ise “Bana söyleyecek bir şey bırakmadınız ama esas olan kurumsal kimliktir. Biz bunun farkında olarak başarmak için, başarmak deyince Konyaaltı’nı almak değil büyükşehri almaktır temel olan” dedi.

Esen ise son olarak “O kadar eminim k, hem anketler, hem rakamlar, görüyorum ki bizdeki bir aradalık, kaynaşma görülüyor, biz bu işi başaracağız” dedi.

Daha sonra Esen yanında Konyaaltı İlçe Başkanı Duruk ile birlikte il binasına geçti.

CHP Parti Meclisi’nin, Konyaaltı Belediye Başkan adayı gösterdiği avukat Semih Esen, İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Esen’i kalabalık bir parti grubu karşıladı. Parti önündeki kalabalıkla selamlaşan Esen,

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul’u da makamında ziyaret etti. Partililere teşekkür eden Semih Esen, öncelikli hedeflerinin Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden kazanmak olduğunu söyledi.

İlçe ve il yönetiminin vereceği talimatları yerine getirmek için ziyaretler gerçekleştirdiğini kaydeden Esen, “Bizim için başarı seçim akşamı Türkiye haritasında Antalya’nın turuncu değil, kırmızı renkli gösterilmesidir. Konyaaltı’nda da bugüne kadar alınmış en fazla oy oranını almak istiyoruz” dedi.

4 Ocak’ta Bütün Adaylar Açıklanmış Olacak

İl Başkanı Ahmet Kumbul da İYİ Parti ile gerçekleştirilen ittifakın birkaç daha fazla belediye kazanmak için değil, ülkenin geleceği için yapıldığını söyledi. Bu yerel seçimlerin bir sonraki genel seçimlerin aynısı olduğunu belirten Kumbul,

“Antalya’da ittifak görüşmeleri birkaç ilçe haricinde tamamlandı. Bir sonraki Parti Meclisi toplantımız 4 Ocak’ta. O tarihte büyük olasılıkla bütün adaylarımızı ilan etmiş oluruz. 12 Ocak’ta meclis üyeliği için temayül yoklaması yapılacak” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım