Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya CHP’den İstifa Eden İbrahim Koçak: İtirazım Var

Antalya CHP’den İstifa Eden İbrahim Koçak: İtirazım Var

CHP Antalya İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden İbrahim Koçak, “Sırf dengeler, unvanlar, adamcılık güdülerek bu olup bitenlere itirazım var" dedi.

CHP İl Başkanı Semih Esen'in görevi bırakmasının ardından istifa eden 6 yönetim kurulu üyesinden İbrahim Koçak, istifa gerekçesini yazılı açıklamayla duyurdu. Yönetimde olduğu dönemde iki meclis üyesini oy birliğiyle disiplin kuruluna sevk ettiklerini hatırlatan Koçak, bu sevkin nedeninin de halen geçerliliğini koruduğunu kaydetti. Koçak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Alınan ortak karara uymayan, meclisi arenaya çevirerek yumruklaşan, partimizi kamuoyu nezdinde tartışmaya açan, kabiliyetlerinin yetmeyeceğini bile bile partimizi küçük düşürmeye çalışan iki unvan, sırf dengeler, unvanlar, adamcılık güdülerek bu olanlara, bitenlere itirazım var. Hala bu sebeple partimiz, asıl mücadele alanından geri düşerek, gündemine bunu alıyor, kamuoyu partimizin yaptıklarını konuşacakken maalesef bunu konuşuyor.

Ama karar ortadadır ama o karar vicdanları karartmıştır. Üstüne o karar, inisiyatif kırıcıdır. Yapma, etme, kılma, faaliyet, eylem ve edebilme adına ne varsa gasptır. O nedenle, o koca itirazım burayadır."

İTİRAZIM PAZARLIKLAR SÜRECİNE

Atılan imzanın gereğini yapmak yerine 'pazarlıklar' sürecine de itirazı olduğunu belirten Koçak açıklamasında, “Atacağı her adım öncesi icazet alan zihniyetin kalkıp bir de 'Bilmem kimin çıkarı için, bilmem ne yaptı' gibi akıl artığı cümlelerden bile kendilerini alamayışlarına itirazım var" ifadesine yer verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım