Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

10 Kasım törenlerle anıldı

  • Yazan 
10 Kasım törenlerle anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Ölüm Yıldönümünde Törenlerle Anıldı

 Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 76. yıldönümünde Antalya’da düzenlenen törenlerle anıldı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene Vali Muammer Türker, Antalya Milletvekilleri, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Vali Yardımcıları Mehmet Kurdoğlu, Recep Yüksel ve protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Törende, Vali Muammer Türker,  Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve protokol tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Antalya Kültür Merkezi'nde devam eden törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından  Yarbay Tayyar Türker ‘Atatürk’ün Asker Kişiliği’ konulu bir konuşma yaptı. Yarbay Türker, Atatürk’ün asker kişiliğinin yanında devlet adamı kişiliğinin pek az liderde bulunduğunu dile getirdi.

Törende Vali Muammer Türker, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Antalya Lisesi tarafından hazırlanan ve sık sık alkışlanarak, beğeni ile izlenen "Atatürk’ün Saati" isimli sunumun ardından Vali Muammer Türker,  programı hazırlayanlara teşekkür etti.

Vali Türker, törenin sonunda protokol üyeleri ile fuayedeki Atatürk Resimleri ve Basında Atatürk Sergisini gezerek dereceye gire öğrencilerle bir araya geldi.

yukarı çık
0
Paylaşım