Menu
RSS

Karşı Yönden Gelen Treni Fark Etmeyince Feci Şekilde Can Verdi!

Karşı Yönden Gelen Treni Fark Etmeyince Feci Şekilde Can Verdi!

İngiltere’deki bir tren istasyonunda yaşanan olay kan dondurdu. Genç adam, içinde bulunduğu vagonun penceresinden dışarı baktığı esnada karşı yönden gelen hızlı treni fark etmeyince korkunç bir ölüm gerçekleşti.

İngiltere’nin başkenti Londra'daki Wandsworth Common tren istasyonunda dün akılalmaz bir olay gerçekleşti. Henüz 20’li yaşlarında olduğu belirlenen bir adam, Londra Victoria istasyonuna gitmek için bindiği trenin penceresinden dışarı baktığı sırada, karşı yönden gelen başka bir hızlı tren genç adamın kafasına çarptı.

TRENİN GELDİĞİNİ FARK ETMEDİ

Kaza sonrasında polis ve sağlık ekipleri olayın meydana geldiği istasyona akın etti. Olayın görgü tanıklarından birinin ifadesine göre, iki tren arasına sıkışan adamın kafası şiddetli çarpışmanın etkisiyle koptu. Kaza meydana geldiği anda vagonun içinde yaklaşık 15-20 yolcu vardı.

Görgü tanıklarından Rhianna adlı bir kadının ifadesine göre, genç adam kafasını vagondan dışarı çıkardığında gelen treni fark etmedi. Herkes çığlık çığlığa bağırmaya başladığında tren durdu.

yukarı çık
0
Paylaşım