Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Düsseldorf Boot Show Fuarı Açıldı

  • Yazan 
Düsseldorf Boot Show Fuarı Açıldı

Avrupa’nın en prestijli yatçılık ve su sporları fuarı olan Uluslararası Düsseldorf Boot Show Fuarı kapılarını açtı. Almanya’nın Düsseldorf şehrinde, bu yıl 23- 31 Ocak tarihleri arasında 47’incisi gerçekleştirilen Düsseldorf Boot Show fuarına katılım gösteren ziyaretçi sayısı oldukça yoğun olarak devam ediyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi koordinasyonunda düzenlenen fuarda, Antalya başta olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinden 20 firma, dalış bölümünde ise dalış turizmini temsilen 8’i dernek olmak üzere toplam 9 temsilcilik yer alıyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Başkanı B. İnanç Kendiroğlu, Almanya’da bulunan Turizm Ataşeliği ve Ticaret Ataşeliği temsilcilerinin fuarı ziyaret ettiğini kaydederek, fuara katılan ziyaretçi sayısından memnuniyetini dile getirdi. Başkan Kendiroğlu, “Hava şartlarının iyi olması sebebiyle katılım oldukça yoğun, bu sene 1,3 ve 13 nolu üç farklı hallde stant açtık.

Seneye bu sayının 5’e yükselmesini umuyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığımız Boot Show Fuarı’nda, bu sene birçok yeniliğe imza attık. Side Sualtı Müzesi’nin tanıtımı için fuar içerisinde kiraladığımız dev ekranlarda, müzeye ait görseller yer alıyor ve ziyaretçilerin ilgisini çekiyor” açıklamasında bulundu.

Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk’ün de fuarda katılımcı olarak yer aldığını bildiren Başkan Kendiroğlu, KASAT’a dalış enformasyon merkezi yapılmasına karar verildiğini açıkladı.

Düsseldorf Başkonsolosu Şule Gürel’e, fuarın açılış günü evinde verdiği resepsiyonda, İMEAK DTO Antalya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hanifi Demirkıran ve İMEAK DTO İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk tarafından plaket verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım