Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Döşemealtı’nda Eğitim-Öğretim Yılı Törenle Başladı

Döşemealtı’nda Eğitim-Öğretim Yılı Törenle Başladı

Antalya’nın Döşemealtı ilçesi’nde 2016-2017 eğitim öğretim yılı Yeşilbayır İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle başladı. Törene Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar ve bölgedeki okul müdürleri ile veliler katıldı.

Döşemealtı, yeni eğitim öğretim yılına 55 okul, 15 bin öğrenci ve bin 100 öğretmen ile başladı. Yeşilbayır İlköğretim Okulu’ndaki yeni dönemin açılış töreninde konuşan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç,"İlçemiz her geçen gün Antalya'nın kuzey yıldızı olarak ön plana çıkıyor.

Her alanda yatırımlarıyla öncü bir bölgeye dönüştü. Burada en başta önceliğimiz eğitim. Okullarımızın yapımında katkı koyan tüm hayırseverlerimize buradan teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Döşemealtı’nın eğitimde elde ettiği başarılardan söz eden Başkan Genç, "Bölgemiz eğitimde şu an tartışmasız Antalya'da bir numara. Bu başarılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar ise eğitim alanında başarılarını giderek arttırdıklarını söyledi. Acar, "Bizler her geçen gün Döşemealtı'nda eğitimin ivmesini yukarıya çıkarmak için çabalıyoruz. Bu çalışmalarımızın sonucunda da ilçemizdeki eğitim başarısı her geçen gün artmakta" diye konuştu.

Kaymakam Mehmet Baygül de hayırseverlerin eğitime daha fazla destek olması çağrısında bulundu. Baygül, "Döşemealtı olarak biz eğitim öğretim camiasıyla her zaman gurur duyduk.

Arkadaşlarımızın fedakar çalışmalarını hep yakından izliyoruz, velilerimizle, öğretmenlerimizle idarecilerimizle, geleceği yakalamak için hiç yılmadan Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmak zorundayız. Bunu kendimize, ailemize ve milletimize borçluyuz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım