Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Döşemealtı'na Pazar Yeri

Döşemealtı'na Pazar Yeri

Döşemealtı Belediyesi tarafından yapılan Çığlık-Orta Mahalle çok amaçlı kapalı pazaryeri, meydan ve çocuk parkı hizmete açıldı.

Döşemealtı Belediyesi tarafından inşa edilen Çığlık- Orta Mahalle çok amaçlı kapalı pazar yer, meydan ve çocuk parkını hizmete açan Belediye Başkanı Turgay Genç, vatandaşlar bir araya geldi. Başkanı Turgay Genç, 3 yılda yaptığı hizmetleri anlattı.

Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu buluşmada, Başkan Genç vatandaşların sorunlarını dinledi.

İlçe genelinde tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Genç, 30'un üzerinde yeni projeyi bölgeye kazandırmak için gece-gündüz çalıştıklarını, Antalya'da en fazla yatırım yapan Belediye olduklarını söyledi.

"Sınırlarımız 3 Kat Birden Arttı…"

Sağlıktan spora, kültür-sanattan altyapıya, doğal enerji kaynaklarından eğitime onlarca projenin devam ettiğini söyleyen Başkan Turgay Genç, “Bilindiği gibi 2014 Bütünşehir Yasası ile Döşemealtı, Antalya'nın en büyük merkez ilçesi oldu.

Sınırlarımız 224 kilometrekareden 701 kilometrekareye çıktı. Dolayısıyla hizmet alanımız 3 kat büyüdü. 32 mahallemizin tamamına yetişebilmek için imkanlarımızı sonuna kadar kullanıyoruz" dedi.

Çığlık dahil 10 mahalleye 11 çok amaçlı kapalı pazaryeri yaptıklarını ifade eden Başkan Turgay Genç, "Kendi parke fabrikamızı kurduk, bölgemizin en büyük ihtiyacı olan tam donanımlı 75 yatak kapasiteli hastanesini yaptırıyoruz.

Türkiye'nin ilk müze konseptli camisinin kabası bitti ince işçiliği devam ediyor. Döşemealtı halkının kültürel ve sanatsal ihtiyaçları için tiyatro kurduk, 3 sinema salonunu hizmete açtık, Türkiye'nin ilk Ekolojik kreşinin inşaatını bitirme aşamasına getirdik" diye konuştu.

Gençlik merkezlerinin yanı sıra yenilenebilir enerjiden faydalanabilmek için güneş enerji sistemi, çocuklar için çok amaçlı trafik eğitim parkı kurduklarını ifade eden Başkan Genç, "İlçemizin yol ağını genişlettik ve 400 kilometre yeni yol açtık.

Döşemealtı'nın en büyük asfalt ihalesini yaptık ve 100 kilometre yolu sıcak asfaltla kaplayacağız. 25 park ve sosyal alan kazandırdık, 8 parkın inşaatı da devam ediyor" dedi.

Başkan Genç, açılışın ardından bölge halkına hizmet verecek mahalle meydanı, çocuk parkı ve sosyal alanları gezdi.

yukarı çık
0
Paylaşım