Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Döşemealtı Er Meydanı’nın Başpehlivanı Ali Gürbüz

Döşemealtı Er Meydanı’nın Başpehlivanı Ali Gürbüz

Döşemealtı Belediyesi tarafından Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen 11. Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne bu yıl 45’i başpehlivan toplam 550 güreşçi katıldı. Final maçında Mehmet Yeşil Yeşil’i yenen Ali Gürbüz, Döşemealtı güreşlerinin 2016 yılı Başpehlivanı oldu.

Yaklaşık 10 Bin Kişi İzledi

Zaman zaman yağan yağmura rağmen güreşseverlerin yoğun ilgisi altında gerçekleştirilen Döşemealtı Güreşleri’ne Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile Belediye Meclis Üyeleri ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği Döşemealtı Güreşleri Yeniköy stadında yapıldı.

Şehitler Unutulmadı

Başpehlivanlar, güreşseverleri selamlamaya ellerinde; “Tüm Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz” ve “Başpehlivanlarımız Mehmet Yeşil Yeşil’in babası Süleyman Yeşil Yeşil ile Ali Altun’un babası Mehmet Altun’u rahmetle anıyoruz”  pankartıyla çıktılar.

Ali Gürbüz’ün Madalyasını Kaymakam Baygül Taktı

Yarı final de Orhan Okulu’yu altın sayı ile finalde de Mehmet Yeşil Yeşil’i yenen Muratpaşa Belediyesi’nin güreşçisi Ali Gürbüz Döşemealtı güreşlerinin 2016 yılında ki başpehlivanı olmayı başardı.

Başpehlivan Ali Gürbüz’ün madalyasını Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, ikinci olan Mehmet Yeşil Yeşil’e İlçe Emniyet Müdür Vekili Orhan Tezcan İle Döşemealtı Güreş Ağası Osman Ali Avcı, üçüncü olan Orhan Okulu ile Şaban Yılmaz’a da Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç madalyalarını takıp tebrik ettiler.

İşadamı Osman Ali Avcı 250 Bin Lira İle Bu Yıl Da Döşemealtı Güreş Ağası

Geleneksel güreş ağalığına bu yıl 4 işadamı katıldı. Belediye Başkanı Turgay Genç’in 50 bin lira ile başlattığı açık arttırma 220 Milyon Lira ile geçen yılın Döşemealtı Güreş Ağası Osman Ali Avcı’da kaldı ancak güreşseverlerin de isteğiyle rakam 250 bin liraya yükseldi ve Döşemealtı Güreşleri’nin 2017 yılı güreş ağası Osman Ali Avcı oldu.

Avcı yaptığı açıklama da Atasporu’na sahip çıkan ve gelecek nesillere taşıyan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e teşekkür edip, desteklerinin her zaman devam edeceğini bildirdi.

CHP Genel Başkanı Döşemealtı Er Meydanı’nda

Döşemealtı Güreşleri’ni Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül ve İlçe protokolü de izledi. Toplantı ve açılışlar için Antalya’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da Döşemealtı Er meydanına gelerek Başkan Turgay Genç ve beraberindekilerle güreşseverleri selamladı. Güreşçilerle kısa süreli sohbet eden Kılıçdaroğlu, başarı dileklerinde bulundu.

Döşemealtı Güreşlerine Büyük İlgi

Döşemealtı güreşlerini; Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adlıhan Dere, Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, siyasi partilerin İl ve İlçe yöneticileri, spor dünyasının önemli isimleri, meslek kuruluşlarının temsilcileri ve iş adamları, Muhtarlar, Belediyelerin Meclis Üyeleri protokol bölümünden izledi.

yukarı çık
0
Paylaşım