Menu
RSS

Başkan Genç, Kırşehirliler Derneği Yönetimini Ağırladı

Başkan Genç, Kırşehirliler Derneği Yönetimini Ağırladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kırşehirliler Derneği Başkanı Murat Barış ve yeni yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Kırşehirliler Derneği Başkanı Murat Barış ve Yönetim Kurulu Üyeleri Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret ederek, 22 Nisan'da yapılacak dernek açılışına davet etti.

Dernek Başkanı Murat Barış, ziyarette Başkan Genç'e ay yıldızlı saat hediye ederek, "Bugün en çok ihtiyaç duyduğumuz şey, ortak paydamız olan ay yıldız. Bundan dolayı size anlamlı bir hediye getirmek istedik. Doğduğumuz yerin gelenek ve göreneklerini doyduğumuz yerde sergilemek için çalışıyoruz" diye konuştu.

Hemşeri Derneklerimizi Önemsiyoruz

Ziyaretlerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür eden Başkan Turgay Genç, ilçeyi geleceğe taşıyacak projeler hakkında bilgiler verdi. Genç, "Sivil toplum kuruluşları arasında yer alan hemşehri derneklerini önemsiyoruz.

Hemşehri derneklerinin, gelenek göreneklerin sergilenmesi ve kültürel alışverişe katkıları olduğunu biliyoruz. Hemşehri derneklerinin görüş ve önerilerinden istifade edeceğiz. Antalya'ya ve Döşemealtı'na katkı sağlayacak her türlü oluşuma hazırız" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım