Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Büyükşehir’den Alanyaspor'a Otobüs Hediyesi

Büyükşehir’den Alanyaspor'a Otobüs Hediyesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyaspor'a daha önce verdiği otobüs sözünü yerine getirdi. Türel, Alanyaspor taraftarına da seslenerek “Tribünleri doldurun takımınıza sahip çıkın" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor'a tahsis edilen takım otobüsü için Alanyaspor Zimbitlik Tesisleri'nde tören düzenlendi.

Törene, Menderes Türel, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, sivil toplum örgütü temsilcileri ve Alanyaspor taraftarları katıldı.

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu konuşmasında, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, her zaman yanımızda oldu. Bugüne kadar ne talep ettiysek ikiletmedi, anında yaptı. Kendisine otobüs ve kamp merkezi için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Anahtar Ve Ruhsatı Teslim Etti

Törende konuşan Başkan Türel, “Gerek Antalyaspor'u gerekse Alanyaspor'u birbirinden ayırt etmiyoruz. Antalyaspor'a dünyanın en iyi kamp merkezini yaptık. Ufak işleri kaldı, kısa sürede hizmete açacağız. Şimdi de Alanyaspor'a dünyanın sayılı kamp merkezlerinden birini kazandırmak için çalışıyoruz.

Kestel'de mera olan bir arazide karar kıldık. Bunun resmi süreci için çok çalıştık. Alan, mera olmaktan çıkarıldı. Milli Emlak'a geçti. Şimdi de Spor Bakanlığı'na geçti. Önümüzdeki günlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanyaspor ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri bir araya gelerek üçlü bir protokolu imzalayarak yeri Alanyaspor'a tahsis edeceğiz.

Benim Alanyaspor taraftarından bir isteğim var. Tribünleri yeterince doldurmuyorsunuz. Bu bizi üzüyor. Takımınıza her daim sahip çıkın" dedi. Konuşmaların ardından Türel, yeni otobüsün ruhsatını ve anahtarını Alanyaspor Kulüp Başkanı Çavuşoğlu'na verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım