Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Büyükşehir Belediyesi'nden Manavgat'a Modern Caddeler

Büyükşehir Belediyesi'nden  Manavgat'a Modern Caddeler

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat şehir merkezi için yeni projeler hazırladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat şehir merkezi için hazırladığı projeyle, kentin imajını değiştirmeye ve Manavgat şehir merkezinde yaşam kalitesini arttırmayı planlıyor.

Projenin 1. Etabı kapsamında Manavgat merkezinin en işlek cadde ve bulvarları olan; Hasan Fehmi Boztepe, Antalya Caddesi, İbrahim Sözen Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ve Hastane Caddesi ile Demokrasi Bulvarı’nda çalışma başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında engelli kılavuz hatları, engelli rampaları, asansörlü ve yürüyen merdivenli üst geçitler, yaya ve araç yolları, çeşitli dekor malzemeleri ve bölge iklimine uygun nadide çiçek, çalı ve ağaç türleri ile kavşak ve refüjlerin peyzaj çalışmaları, kesintisiz Wifi istasyonları, şık ve kullanışlı kent mobilyaları, modern aydınlatma lambaları kazandırılacak.

Alternatif Trafik Güzergâhları Belirlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ve Müteahhit firma yetkilileri ile bir araya geldi.

Yapılan toplantıda; proje etap ve süreleri belirlendi. İlgili kurum yöneticileri ve yetkili firma sorumluları ile proje uygulama aşamasında taşıt ve yolcu trafiğinin devamlılığını sağlamak amacıyla alternatif yol güzergâhları değerlendirildi.

Uygun bulunan güzergâhlar belirlenerek bu güzergâhların proje planlaması dâhilinde İlçe Trafik Büro Amirliği kontrolünde yolcu ve taşıt trafiğinin devamlılığını sağlaması kararlaştırıldı.

Alt yapı projelerinin de Cadde ve Bulvar Düzenleme Çalışmaları projesiyle aynı anda yapılacağı projede; öncelikle kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hatları yenileme çalışmalarının tamamlanacak.

Sorunsuz bir alt yapıya kavuşturulan cadde ve bulvarların üst yapı ve peyzaj işleri de kısa süre içerisinde tamamlanacak.

yukarı çık
0
Paylaşım