Menu
RSS

Tarım Kredi Kooperatifi Ortakları İftarda Buluştu

Tarım Kredi Kooperatifi Ortakları İftarda Buluştu

Korkuteli Tarım Kredi Kooperatifi ilçedeki ortakları ile birlikte iftar yemeğinde buluştu. Korkuteli Uzunoluk Mahallesi Zirai Donatım Kurumu deposunda gerçekleşen iftar programına, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Belediye Başkan yardımcıları Hasan Önal, Süleyman Memioğlu,

Tarım Kredi Kooperatifi Antalya Bölge Müdürü İbrahim Kamil Kabalar, Korkuteli İlçe Müdürü Ayşe Dudu Kocabaş ve ortaklar katıldı.

İlçe Müdürü Ayşe Dudu Kocabaş, "Emektar Türk çiftçisine hizmet eden Tarım Kredi Kooperatifleri ailesi olarak ne kadar gurur duysak azdır.

Yönetim kurulu olarak bizler, Türk çiftçisine yaptığınız ve yapacağınız hayırlı her işin destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Tarım Kredi Kooperatifi Antalya Bölge Müdürü İbrahim Kamil Kabalar da "Ramazan ayı birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın sembolüdür.

Bu iftar yemeğiyle Ramazan'ın, iftarın sevincini, bereketini hep beraber paylaşıyoruz. Bu mübarek günlerde dua ederek, iftar açarak, tutulan oruçlarla hep birlikte daha yoğun şekilde mübarek Ramazan'ı yaşıyoruz" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım