Menu
RSS

Korkuteli Güreş Komitesi Toplandı

Korkuteli Güreş Komitesi Toplandı

Bu yıl 28’incisi gerçekleştirilecek olan Geleneksel Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri için güreş komitesi, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin başkanlığında bir araya geldi.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, güreşler için gerekli hazırlıkları belediye olarak başlattıklarını belirterek, her yıl sağlıklı ve güzel bir organizasyona imza attıklarını belirttiği komite üyelerine teşekkür etti.

Son yıllarda yapılan güreş organizasyonlarında sorun yaşanmadığının altını çizen Başkan Gökce, “Yıllardır siz güreş severler tarafından oluşturulan komite ile birlikte en güzel organizasyonu yapmaya çalışıyor ve her yıl daha da güzel güreş organizasyonu yapıyoruz” dedi.

Bu yıl 28’incisi düzenlenecek olan Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşlerine 30 ile 35 civarında başpehlivanın katacağını söyleyen Başkan Gökce, “İnşallah bu yılda alnımızın akıyla güreş organizasyonumuzu tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıda güreş öncesinde Sünnet şöleni, Panayır ve diğer etkinlikler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Başkan Gökce, güreşlere kadar komitenin sık sık bir araya geleceğini söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım