Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Konsey genel kurulunu gerçekleştirdi

  • Yazan 
Konsey genel kurulunu gerçekleştirdi

Aksu Kent Konseyi birinci kuruluş yılında seçimsiz olağan genel kurul toplantısı yaptı. Bir yıllık çalışma faaliyetinin anlatıldığı genel kurulda 2014 yılında belediyeye gönderilecek tavsiye mektubu da okunarak kabul edildi.

Geçen yıl kurulan Aksu Kent Konseyi bir yıllık çalışmalarını seçimsiz genel kurulunda delegelerle ve misafirleriyle paylaştı. Turan Şahin’in başkanlığını yaptığı Konsey, bir yıl içinde başta Kurşunlu’daki ağaç kesimlerini engellemesi ile kamu oyunda büyük yer bulmuştu. Genel kurulda 2014 yılında belediyeye yazılan tavsiye mektubu okunarak oylamaya sunuldu ve kabul edildi. Kurulda konuşan Konsey Başkanı Turan Şahin, bir yıl boyunca delegelerden ve halktan aldıkları güçle hizmetlerini yaptıklarını ifade etti. Genel kurula katılan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in 41 projesinden de bahseden Turan Şahin, “Belediye başkanımızın daha fazla hizmet üreteceğinden eminiz. Çalışmalarında başkanımıza destek olacağız” dedi.

ŞAHİN, “ÖNÜMÜZÜ TIKAMASINLAR”

Belediye Başkanı Halil Şahin de Konsey’in verimli çalıştığını dile getirerek, “41 projemizin Aksu’ya yetmeyeceğinin farkındayız. Yapılacak daha çok iş var yeter ki sabırlı olalım, önümüzü tıkamayalım. Yapılan işleri eleştirmeden önce iyi araştıralım, Aksu’yu iyi tanıyalım. Konuşurken dikkatli ve tutarlı konuşalım. Sorumluluk sahibi arkadaşlar felaket tellallığı yapmamalı.” şeklinde konuştu.

YAŞAR, “STK’LAR SİYASETTEN ARINMALI”

MHP adına konuşma yapan MHP Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yaşar ise STK’ların siyasetten arınmış kurumlar olması gerektiğine vurgu yaptı. Kent Konseyi’nin bir yıl içinde ciddi çalışmalar yaptığına dikkat çeken Yaşar, Aksu’da ne yapılacaksa MHP olarak ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını ifade etti.

AKSU SPOR’DA ŞAHA KALKACAK

Genel kurulda Eğitim ve Spor Çalışma Grubuna getirilen Mehmet Selvi de kısa bir konuşma yaparak Aksu’yu sporda markalaştıracaklarını, iyi yerlere getireceklerini söyledi. Toplantıda yılın en başarılı gönüllü üyesi seçilen Konseyin Basın Danışmanı Zübeyde Yıldız’a da teşekkür plaketi sunuldu. Plaketi Yıldız’a Belediye Başkanı Halil Şahin taktim etti.

yukarı çık
0
Paylaşım