Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kaş'ta İlköğretim Haftası Kutlandı

Kaş'ta İlköğretim Haftası Kutlandı

Antalya’nın Kaş İlçesi'nde İlköğretim Haftası kutlama programı düzenlendi. Kaş'ta yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla yapılan İlköğretim Haftası kutlama etkinliği Kaş Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirildi.

Törene, Kaymakam Bilgihan Bayar, Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, şube müdürleri, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, "Kaş'ta bu eğitim öğretim yılında öğretmen açığımız yok. 9 bine yakın ana okulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisine eğitim öğretim vereceğiz. Sadece dersle testle değil, sportif ve kültürel anlamda da eğitim, öğretim yapacağız. Geleceğe güvenle bakabilen nesiller yetiştireceğiz" dedi.

Kaymakam Bilgihan Bayar "Tatil sona erdi. Hepiniz öğretmen ve arkadaşlarınıza kavuştunuz. Sevgili veliler, çocuklarınızın başarısı için öğretmenlere yardımcı olacaksınız.

Onları yalnız bırakmayın. Eğitimdeki başarı okul, öğretmen, öğrenci, veli işbirliğiyle gelir. İnsan yetiştiriyoruz. Yetişen her insanın, her çocuğun duyguları var. Birlikte çalışırsak, işbirliği yaparsak onların duygularını daha kolay anlarız" diye konuştu.

Kutlama programı kapsamında 15 Temmuz şehitleri de anıldı. Şiirler okunurken, okula bu yıl başlayan öğrencilere, üst sınıflar tarafından hoş geldin çiçeği sunuldu. Program Atatürk İlk ve Ortaokulu'nun 50 kişilik gitar korosunun verdiği konserle sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım