Menu
RSS

İbradı’da İftarlar ‘El Ele Gönül Gönüle’

İbradı’da İftarlar ‘El Ele Gönül Gönüle’

İbradı Belediyesi Ramazan ayı nedeni ile ilçeye bağlı tüm mahallelerde sırayla iftar yemeği veriyor. Son iki yıldır düzenli olarak her mahallede gerçekleştirilen 'El Ele Gönül Gönüle ' iftarları bu yılda Ramazan süresince devam edecek.

İftar Yemeklerine vatandaşların yoğun katılımı dikkat çekerken Ramazan boyunca toplam 5000 kişiye iftar yemeği verilecek.

Ramazanın ilk iftarını İlçe Merkezinde 800 kişinin katılımı ile gerçekleştiren İbradı Belediyesi bu kez de 'El Ele Gönül Gönüle' iftar sofralarını Ürünlü mahallesinde kurdu.

300 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftarda misafirlere Alabalık,  Pilav, Mercimek Çorbası, Salata ve un helvasından oluşan bir menü ikram edildi.

İftar sofralarını Ormana, Çukurviran, Düzlen, Maşat, Üzümdere ve Başlar mahallerinde de önümüzdeki günlerde kuracak olan İbradı Belediyesinin bu uygulaması Vatandaşlar tarafından beğeni kazandı.

İftar sofralarında misafirleri kapıda karşılayarak yemek servislerini yapan İbradı Belediye Başkanı Av.Serkan Küçükuru Yüzlerce İbradılıyı aynı sofrada buluşturmanın hazzını yaşadıklarını vurgulayarak ‘Ramazan Ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberliğimizi kurduğumuz iftar sofralarında pekiştiriyoruz.

Bu sofralar halkımızın birlik ve bütünlüğünü ifade etmesi bakımından büyük önem arz etmektedir. ’dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım