Menu
RSS

Gazipaşa'da Diyetisyen ve Radyoloji Uzmanı Göreve Başladı

Gazipaşa'da Diyetisyen ve Radyoloji Uzmanı Göreve Başladı

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'ne (AKHB) bağlı 75 yataklı Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde diyetisyen ile radyoloji uzmanı göreve başladı. Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne atanan diyetisyen Evren Bolkan ile radyoloji uzmanı Dr. Fahrettin Güngördü göreve başladı.

Diyetisyen ve radyoloji uzmanına yeni görevlerinde başarı dileyen AKHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, 12 uzman hekim, 7 pratisyen hekim, 4 diş hekimi, 1 diyetisyen, 65 hemşire, 28 ebe, 68 hizmet alımı ve diğer personel, göreve yeni başlayan diyetisyen ve radyoloji uzmanıyla birlikte Gazipaşa Devlet Hastanesi'ndeki toplam personel sayısının 254'e yükseldiğini söyledi.

Erciyes Üniversitesi Diyetisyenlik Bölümü'nden 2005 yılında mezun olan Evren Bolkan, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nde görev yaptı. Bolkan, 2016 yılı temmuz dönemi isteğe bağlı iller arası yer değişikliği kurasında Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne atandı. 1981 Amasya doğumlu olan diyetisyen Evren Bolkan evli ve 1 çocuk babası.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2009 yılında mezun olan radyoloji uzmanı Dr. Fahrettin Güngördü yine aynı üniversitede 2014 yılında radyoloji ihtisasını tamamladı.

Cizre Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Fahrettin Güngördü, 2016 yılı temmuz dönemi isteğe bağlı iller arası yer değişikliği kurasında Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne atandı. 1984 Adana doğumlu olan Dr. Güngördü evli ve 1 çocuk babası.

yukarı çık
0
Paylaşım