Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Finike’de Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Finike’de Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Finike’de şehit aileleri ve gaziler kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Finike Kaymakamlığı iftarı bir otelde düzenlendi. İftar programına, Kaymakam Mesut Yakuta, eşi Dr. Derya Yakuta, Garnizon Komutanı Binbaşı Erol Möngü ile diğer protokol üyeleriyle şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

İftarın ardından konuşan Kaymakam Mesut Yakuta, Ramazan ayı vesilesiyle şehit aileleri ve gazilerle yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Kaymakam Yakuta, "Bugün bu güzel vatanda hür ve bağımsız, başımız dik yaşıyorsak, bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, minarelerimizde ezanlar susmuyorsa şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir.

Onlar için ne yapsak azdır. Çünkü onlar bu topraklar için canlarını verdi, kanlarını akıttı. Şehitlerimizi şükranla anıyorum, gazilerimize uzun ömürler diliyorum" dedi.

Şehit aileleri ve gazilere sahip çıkmanın son derece önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Yakuta, "Her ihtiyacınızda kapımız sonuna kadar açıktır. Kaymakamlık olarak yaptığımız bütün projelerde, şehit ailelerimiz ve gazilerimizi asla unutmuyoruz.

Her türlü yardımda öncelikle sizleri düşünüyoruz. Sizlere verdiğim her sözü yerine getirmek çok şükür bana kısmet oldu. Bundan sonra da yapacağımız her projede ve her yardımda sizler yer alacaksınız" diye konuştu.

Kaymakam Yakuta ve eşi Derya Yakuta daha sonra şehit aileleri ve gazileri masalarında ziyaret ederek sohbet etti. Programın sonunda ise şehit aileleri ve gazilere çeşitli hediyeler verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım