Menu
RSS

Fethiye’de Yaşlı Kadına İki Araba Birden Çarptı

Fethiye’de Yaşlı Kadına İki Araba Birden Çarptı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yolun karşısına geçerken ticari hafif aracın çarptığı, ardından bir başka aracın ezdiği 70 yaşındaki Gülistan Özbay öldü. Kaza, Muğla-Fethiye Karayolu'ndaki, Osman Kaya Bulvarı'nda dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi.

Kargı Mahallesi'ndeki oğlunu ziyaretten dönen Gülistan Özbay'a, Muğla'dan Fethiye yönüne giden Uğur Yener yönetimindeki 48 HU 476 plakalı hafif ticari araç çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle asfalta fırlayan Özbay, kanlar içinde kaldı. Çevredekiler, arkadan gelen diğer araçları durdurmaya çalışıp, bir yandan da 112 Acil Servis'i arayıp yardım istedi.

Ancak aynı yönden gelen ve kazayı fark etmeyen Sami Özer'in yönetimindeki 77 BA 273 plakalı hafif ticari araç, çarptığı Özbay'ı altına alıp, 5 metre sürükleyip, üzerinden geçti.

Eşinin Başında Gözyaşı Döktü

Özbay, kaza yerinde yaşamını yitirirken, polis her iki araç sürücüsünü de gözaltına aldı. Özbay'ın acı haberi alan eşi Ahmet Özbay ve diğer yakınları ise olay yerine geldi.

Özbay'ın cansız bedeni başında yere uzanarak gözyaşı döken eşini ve yakınlarını mahalle sakinleri sakinleştirmeye çalıştı. Polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Özbay'ın cesedi, Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

Dur İkazıma Uymadı Yaşlı Kadının Üzerinden Geçti

Yakında işyeri bulunan Mehmet Cen, fren ve çarpma sesinin ardından kaza olduğunu anlayıp yola koştuğunu belirtip, "Yerde yaralı kadını gördüm. Arkadan gelen araçları durdurmak için işaret yapmaya başladım. 5-6 araç durdu.

Ancak, Yalova plakalı araç 'dur' ikazıma uymayarak yaşlı kadını altına alıp, üzerinden geçti. Teyzemizin ölümünde iki aracın da sorumluluğu var" dedi. DHA

yukarı çık
0
Paylaşım