Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

CHP Kumluca’nın TBMM Ziyareti

  • Yazan 
CHP Kumluca’nın TBMM Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal ÖNER ve Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM’de Antalya Milletvekillerini ziyaret ettiler. Geçtiğimiz günlerde Sendikalardan Sorumlu MYK Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı seçilen Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ı Genel Merkezdeki makamında ziyaret edip tebrik ve başarılar dileyen CHP Kumluca heyeti;

genel siyasi durumlarla ilgili bilgi edinirlerken, Kumluca ile ilgili sorunları Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak’a ilettiler. Kumluca konusunda özellikle tarım alanında reformlar yapılması gerektiğini, üreticinin yaşadığı sıkıntıların ortadan kaldırılması ve doğal afetlerden doğan zararların hiç vakit kaybetmeden üreticiye destek verilmesi gerektiğini belirtti.

Üreticilerimizin haklarını savunabilen, kazançlarını artırmasını sağlayacak üretici birliklerinin bir an evvel faal hale gelmesi gerektiğini belirtti.

TBMM’de grup toplantısına katılıp, Genel Başkan Kemal KILIÇDAROĞLU’nu dinleyen CHP heyeti; akabinde Antalya Milletvekillerini ziyarette bulunup, Kumluca ile raporlarını sundular.

CHP Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal ÖNER şunları söyledi: ‘’Kumluca ile ilgili her şeyin takipçisi olacağız. Eksikleri ve yanlışları meclisteki temsilcilerimiz, Milletvekillerimizle paylaşacak, en güzel Kumluca için her ne koşulda olursa olsun mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Kumluca’daki halkımızı sürekli ziyaretler ediyor, onların sorunlarını dinliyoruz.

Bu sorunları bir bir not edip, Milletvekillerimize iletiyoruz. Halkımızı ziyaretlere devam edeceğiz ve Milletvekillerimizi bilgilendireceğiz.’’ Dedi. Milletvekillerinin tamamı aldıkları raporların takipçisi olacaklarını belirtti.

yukarı çık
0
Paylaşım