Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

CHP Kaş İlçe Başkanlığından ‘Kan Veri Bankası Projesi’

CHP Kaş İlçe Başkanlığından ‘Kan Veri Bankası Projesi’

CHP Kaş İlçe Başkanlığı tarafından Kan Veri Bankası Projesi hazırlandı. Sosyal sorumluluk projesi çalışmaları kapsamında CHP Kaş İlçe Başkanlığı tarafından Kaş ve çevresindekilerin acil kan ihtiyacını karşılamak amacıyla Kan Veri Bankası Projesi hazırlandı.

İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, hazırlanan projeye göre gönüllülerin kimlik ve adres bilgileriyle kan grubunun kayıt altına alınacağını belirterek, "Başta acil durum olmak üzere, ameliyat ve kronik hastalıklarda kan ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, bu zor anında yardımcı olmayı amaçlıyoruz" dedi.

Kan ihtiyacı anında panikle kan arayanların çaresizliğini sona erdirmek ve zor anlarında yanlarında olmak istediklerini kaydeden Başkan Akbaş, "Vatandaşlarımız arasında hayati bir dayanışmayı sağlamak istiyoruz.

Vatandaşlarımız, hazırladığımız linke kayıtlarını yapabilir. CHP Kaş İlçe Başkanlığı'na gelerek form doldurabilir. Önümüzdeki günlerde Kaş merkez ve mahallelerinde kampanya düzenleyerek, vatandaşlarımıza projemizi anlatıp, form doldurmalarını sağlamaya davet edeceğiz.

Bu kampanyaya partili, partisiz tüm Kaşlı hemşehrilerimizi katılmaya davet ediyorum. Amacımız zor anda yaşam kurtarmaya katkı sağlamak. Bugün başkasına lazım olan bir ünite kan, yarın bize lazım olabilir.

Kampanyamız insan için. Bugünden itibaren acil veya normal kan ihtiyacı olan, bulamayan vatandaşlarımız CHP Kaş İlçe Başkanlığı'nın 02428363130 numaralı telefondan yardım isteyebilir" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım