Menu
RSS

Antalya'nın Her Karışına Büyükşehir Damgası

Antalya'nın Her Karışına Büyükşehir Damgası

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Demre'de maç seyretti, Kaş Karadağ ve Finike Günçalı Köylerini ziyaret etti. Bölgesel Amatör lig maçlarının başlaması dolayısıyla önce Demre Spor - Beymelek Spor Amatör ligi maçını seyreden Atay Uslu maçın ardından Karadağ ve Günçalı Mahallelerine ziyarette bulundu.

Karadağ Örtü Altı İle Büyüyor

Karadağ köyünün örtü altı sebze üretiminde çok önemli bir atılım gösterdiğini anlatan Atay Uslu şunları ifade etti: " Karadağ Mahallemizde örtü altı Seracılık son 15 yılda çok gelişti.

Ekonomik kazanç ile birlikte Türkiye'de genel olarak köylerin nüfusu azalırken Karadağ Mahallemizin nüfusu yaklaşık ikiye katladı.

Karadağ mahallemizin çalışkan çiftçilerine ekonomiye katkılarından dolayı kutluyorum. Bölgenin önemli ihtiyaçlarından olan su ihtiyacına cevap vermek için Kasaba Barajı'nı ihale ettik. "

Toroslarda Menderes Türel'e Teşekkür

Milletvekili Atay Uslu, Kaş Karadağ mahallesinde bir Nişan törenine katıldıktan sonra Finike Ernez (Günçalı) Mahallesinde de vatandaşlarla buluştu.

Köylüler Ernez Mahallesinin hem Finike bağlantısını kolaylaştıran 50 yıllık hayal olan yol çalışması hem de Hördübek Yaylası yol bağlantısının asfaltlanması çalışması dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e çok teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Ernez Balını Markalaştıracağız

Atay Uslu'da şunları ifade etti "Büyükşehir Belediyemiz Türkiye'nin en başarılı belediyelerinden başında geliyor. Bu kadar büyük ve farklı coğrafi karakteristiğe sahip Antalya'nın her karışına her ferdine hizmet götüren Büyükşehir Belediyemize ve Çalışkan Başkanı'na sahillerde de, yaylalarda da hep teşekkür edilmesi bizleri mutlu ediyor.

Ernez'in daha fazla hizmet alması için çalışmaya devam ediyoruz. Gölet fizibilite çalışması devam ediyor. Ernez Balı'nın markalaşmasına destek vereceğiz. "

yukarı çık
0
Paylaşım