Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Alanya Emniyet Müdürü Uyardı: Onlara Para Göndermeyin

Alanya Emniyet Müdürü Uyardı: Onlara Para Göndermeyin

Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, kendini polis olarak tanıtan ve FETÖ/PDY soruşturmasına adı karıştığı gerekçesiyle para isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşı uyararak, bu kişilere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, vatandaşı arayarak FETÖ/PDY operasyonuna adının karıştığı gerekçesiyle para isteyen dolandırıcılar olduğuna yönelik son dönemde ihbar ve şikayetlerde bulunulduğunu söyledi.

Kendini Alanya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis olarak tanıtan dolandırıcılar olduğunu aktaran Emniyet Müdürü Çakmaklı, bu dolandırıcıların vatandaştan adının darbe soruşturmasına karıştığı, telefon hattının kopyalanarak terör örgütlerinin arandığı, banka hesabından terör örgütlerine para aktarıldığı ve benzeri konularda suç işlediğini iddia ederek haklarında yasal işlem yapılmasını önlemek için para ve altın talebinde bulunduğunu vurguladı.

Vatandaşların bu ve buna benzer şekilde polis, asker, savcı ve hakim unvanlarını kullanarak para ve altın talebinde bulunan kişilere itibar etmemesi gerektiğini kaydeden Çakmaklı, özellikle dolandırıcıların hedefinde olabilecek aile büyükleri ve aile fertlerinin konu hakkında uyarılması gerektiğini anlattı.

Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, polis, asker, savcı ve hakim başta olmak üzere hiçbir kamu görevlisinin vatandaştan para talep etmeyeceğine de dikkati çekerek, bu tür durumlarla karşılaşanların polis merkezlerine, savcılığa ve 155 Polis İmdat Hattı'na başvuruda bulunmasını istedi. Kaynak: DHA

yukarı çık
0
Paylaşım