Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

'Ulusal Girişimcilik Zirvesi' Başladı

'Ulusal Girişimcilik Zirvesi' Başladı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen '9. Ulusal Girişimcilik Zirvesi' başladı.

Atatürk Konferans Salonu'nda yapılan 9.Ulusal Girişimcilik Zirvesi'ne AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan, ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Musa Saraç, YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Beken ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Zirvenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Girişimcilik için üç temel faktör gerekli; yetenek, cesaret ve bilgi. Bilgiyi, siz kıymetli öğrencilerimize alanlarında uzman hocalarımızla vermeye çalışıyoruz. Yetenek, sizin doğuştan getirdiğiniz özelliklerden birisi.

Cesaret ise bu tür etkinliklerde bu yolda daha önce yürümüş başarı hikayeleri olan kişilerin sizlere aktardığı tecrübelerdir. Bu yüzden etkinliğe katılıp öğrencilerimize cesaret aşılayan sektör temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilerin bu tür etkinliklerle kendilerine en büyük yatırımı yaptığını dile getiren Rektör Ünal, “Üniversitemizin Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu 15 yıldır iş, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerini üniversite öğrencileriyle buluşturan konferanslar söyleşiler ve kariyer günleri düzenliyor.

Sadece üniversite ve bölgemizin değil aynı zamanda ülkemizin en aktif kariyer kulüplerinden birisi. Bu faaliyetleri ile pek çok ödül ve derece elde eden kulüp, Türkiye'nin en başarılı öğrenci kulübü seçilmiştir" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından 9. Ulusal Girişimcilik Zirvesi 'Yerel Girişimcilik ve Şehir Ekonomisi' oturumu ile devam etti. 10 Mart'ta sona erecek zirvede, sektör temsilcilerinin katılımıyla paneller düzenlenecek.

yukarı çık
0
Paylaşım